-
Fototrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
snipr
aktív tag
válasz
Peetta14
#310
üzenetére
Nálunk ez a 140fok 25perc + 140fok 15perc egészen ígéretes próbálkozás volt
már párom is azt mondta, hogy kezd oké lenni... én szeretem a porcot is, no az még lehetne "pattanósabb", könnyebben elrágható.Valószínűleg az tényleg egy fontos momentum egyébként, hogy alaposan be kell borítani valamivel a húsokat, hogy ne száradjon ki a külseje sem (nálam ez olajos fűszerréteg volt, amiben hagytam állni előtte... sima sertésoldalas fűszerkeverék + olaj, hogy tapadjon, előtte az olajba bele lehet zúzni egy kis fokhagymát, az valóban jót tesz neki, ahogy nagysz is mondta).
A következő alkalommal szerintem még egy -10fok +10perc verziót kipróbálok (130fok 30perc, majd másik oldalára 130fok 20perc - még annyi, hogy első etapban csonttal felfelé tettem be, másodikban fordult a kocka és hússal felfelé fejeztem be).
Új hozzászólás Aktív témák
- Silvercrest Rajztábla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996, 100% Akkumulá
- Xiaomi Mi 10T Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
már párom is azt mondta, hogy kezd oké lenni... én szeretem a porcot is, no az még lehetne "pattanósabb", könnyebben elrágható.
