Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
a c7-et én se zártam a szívembe, mert kissé elavult. viszont a via direkt ezen procijaihoz kifejlesztett chipsetjének mivel kellene még kompatibilisnek lennie?
Mondjuk a kulonbozo oprendszerekkel.
Az pl. nonszensz, hogy VX700-on kifagy a DOS, ha nem eleg a 640K, es HMA-t akarsz hasznalni....
Potom 2 honapig szoptam legalabb 5 kulonbozo DOS-sal, egyiken sem sikerult beuzemelni a himem.sys-t, vegul inkabb Celeron 1GHz-s gepeket rendszeresitettunk, igaz dragabban, azok bezzeg elsore JOL mukodtek...De ahogy olvasom, linux alatt is vannak problemak boven az uj Via chipsetekkel.
Egyedul XP es variacioi (XPE, WEPOS) alatt mennek rendesen, de hat oda meg keves a C7 szamitasi teljesitmenye
-
azbest
félisten
a c7-et én se zártam a szívembe, mert kissé elavult. viszont a via direkt ezen procijaihoz kifejlesztett chipsetjének mivel kellene még kompatibilisnek lennie? más proccanatot nem rakhatsz mellé, és ők se akarják más gépekbe rakni.
a szoftverekkel?
nyunyu: a viák dos alatti driver hülyeségei miatt szívtatok, ugye?én a gigabites lanoknál röhögtem fel... esélye sincs hogy olyan forgalmat elbírjon a proci... switch meg talán portonként tud sebességet váltani (ugye nem lassítja a 10 megabites hálókari a swich másik portjába dugott gigabitest? )
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest