Új hozzászólás Aktív témák
-
whiz
aktív tag
válasz
Thunderzolee #2 üzenetére
Sajna nem nagyon volt időm képet csinálni róla, mert leszálltunk, busz elhúzott.
A helyzet az, hogy a két felső tartó zsanért, vagy nem tudom mi az, na szóval azt sikerült eltörnie a baromnak. Így az alsó hiába húzta vissza az ajtót, az gyakorlatilag nem tudott zárni rendesen.
Egyébként fogalmam nincs hogyan sikerült a majomnak, a konkrét eseményt csak félig odasandítva láttam, aztán meg a végeredményt... -
Metalfan
senior tag
Én egyszer annak voltam szemtanúja, hogy egy busz nekiment az előtte levő, kanyarodó busznak. A visszapillantót behajlította a másik busz hátsó szélvédője - persze közben szépen darabokra tört a hátsó szélvédő, üvegszálasítva ezzel a hátul utazók ruházatát. A két buszsofőr beszélt valamit pár másodpercig, aztán mindegyik ment a dolgára, egyik törött hátsó szélvédővel, a másik elgörbített tükörrel.
Sok mindent láttam már a buszokkal kapcsolatban, de letörő ajtót még nem -
Nem csináltál képet?
A részletekre én is kíváncsi vagyok.
-
Drenadar
veterán
Értetlenül nézek most ki a fejemből ... hogy lehet letörni a busz ajtaját? Visszapillantó még ok (bár azt se tőrje le senki), de egy ajtót? Pár szóban leírnád hogy mit csinált ez a vadparaszt? És utána mi lett? valaki nem kapta el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest