Új hozzászólás Aktív témák

  • vince

    őstag

    válasz tibyke #2947 üzenetére

    Már többször reklámoztam, nekem két hónap után továbbra is remekül teljesít ez a fólia. #945-ben fotókat is tettem fel róla.

    Merüléssel kapcsolatban a múlt héten, nyaralás közben tapasztaltam brutális merülést a telefonnal. Az itthonival nagyjából azonos használat mellett (de csak egy simmel, a céges kártyát kikapcsoltam) kb. 2x olyan gyorsan merült a telefon, használaton kívüli állapotban is. Olyan helyen voltunk, ahol nem volt túl jó térerő (Balaton déli part, nem túl hegyes-völgyes vidék :) ), szegény telefon folyamatosan váltogatott a hálózatok között, leszívta az akkut rendesen. Hazaérve aztán helyreállt a rend. Kicsit sok volt még az éjszakai fogyasztás (repülő módba teszem este), ez egy újraindítással úgy néz ki, hogy rendbe jött.

    Vettem a telefonhoz egy QC3-as töltőt, de szerintem ugyanúgy 5V/2A-rel tölt, mint a gyári töltője. A telefon mondjuk jelzi, hogy gyorstöltés van folyamatban, de nem rövidül jelentősen a töltési idő. Van mód arra, hogy ellenőrizzem a töltés paramétereit?

    "Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal

Új hozzászólás Aktív témák