Új hozzászólás Aktív témák
-
AS
félisten
Mostani ár verhetetlen!
De jön már az ösi elenség az alcatel ami Jobb lesz lesz infra és video támogatás..
Voda árulja max 1 honap mulva -
SlayR
senior tag
Nah üdv all egy másik ezzel a telefonnal foglalkozó totyikba már írtam...szval nekem már 5. napja van ilyen telóm és teljesen elégedett vagyok vele kicsi ami kell benne vanés jól megvan csinálva nemúgy mint a myv55 lehet vannak ennél okosabbak is de ebben az árban szerintem ő az uralkodó mind1 ki mit mondd
-
e-biza
őstag
Bővebben: link
Sagem myC5-2
[Szerkesztve] -
ragazzo
őstag
Infra ugyan van benne,de ehhez nem adnak szoftvert mint a V55-höz.Nem hinném hogy van kábel hozzá.Valamelyik nap adtam el egy ilyet,de a véleményem elég lehangoló...
Amint már írtam, a hátlap egy ujjal is levehető a gomb benyomása nélkül, a csengőhangok elég vészesen szólnak.Nagyon halk, és eléggé furcsán is szól.Szerintem olcsó húsnak... -
vtechun
veterán
az is érdekelne, hogy nem mellékelnek-e mellé valamilyen kábelt amivel a képeket rá tudom nyomni a számítógépre vagy ilyesmiről ne is álmodjak?
-
vtechun
veterán
engem nagyon érdekelne , hogy miket tud? szép a kijelzője? relative jó képet készít? mert sok gagyi siemenset láttam már ilyen téren, lehet még ma veszek egyet, írj már róla lécci, hogy miket tud, ennek is király a hivólistája? tehát mindent, hogy ki mikor csörrent rád azt is jelzi? mert ez is tetszett régebben a sagem-ban... Írj/atok!
egyébként a sagem.com - on van róla info, csak nem magyarul, hanem angolul, tehát az angol nyelvet kell fent kiválasztani, csak akkor jelenik meg (magyarnál nem)
[Szerkesztve] -
sakto
őstag
biztos hogy van benne, mert it csücsül az asztalomon egy iyen telo! azt tudom mondani hogy az árához képest elég jo!
-
ragazzo
őstag
Van a Sagemben kamera,csak a telefon alsó részén, a hátlapon.Bekapcsolva olyan mint a V55, de a kamera képe egy kissé hullámzik.A fotózni kívánt képet elég gyorsan követi.A hátlappal viszont baj lesz,mert ugyan van rajta egy benyomható gomb,de enélkül is egy ujjal leveszi az ember.A színe szép lenne,de az anyagi minőség hagy némi kívánnivalót maga után.
-
snt
senior tag
válasz
L|zsidoboz #12 üzenetére
Jaja, és most 39.900-ről 34.990-re ment le az ára... Nagyon szép kis teló.. Vagy V550, nekem is az van, nagyon full
Igaz ezek 9K-val többek mint a Sagem, dehát jobbak is
sorry az offért... -
Szeke
senior tag
válasz
L|zsidoboz #8 üzenetére
Eszerint meg van benne, VGA felbontású... -
L|zsidoboz
őstag
Ha már vodafone, én inkább Panasonic x400-at vennék.Bővebben: link
-
Shape
aktív tag
válasz
L|zsidoboz #8 üzenetére
viszont amit én raktam be aszerint meg van benne kamera.
-
Shape
aktív tag
Én se látok rajta, de már annyi helyen irták hogy vga, hogy azért csak van rajta
ha meg nem akkor nagy átverés -
L|zsidoboz
őstag
Nincs benne kamera
Csak a vodafone hirdeti kamerásnak szerintem.
[Szerkesztve] -
Szeke
senior tag
válasz
L|zsidoboz #4 üzenetére
A bemutatott képek egyikén sincs sajnos hátulnézeti kép, valószínűleg ott van.
-
L|zsidoboz
őstag
Én vagyok vak, de nem látom rajta a kamerát
-
Shape
aktív tag
remélem segitettem -
snt
senior tag
Elég aranyos, hol lehet találni róla több képet? Érdekelne vmi széttnyitott állapotról is
Sagem.com -on sincs semmi róla...
-
Szeke
senior tag
Minden, ami ezzel a telefonnal kapcsolatos.
26.000 kártyásan a vodkafonnál.
Szerintem jól néz ki, elég sokat tud és relatíve olcsó is.
Lehet, hogy veszek egy ilyet az asszonynak a szülinapjára.
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AMD Ryzen 5 5600G processzor - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest