Új hozzászólás Aktív témák

  • konyi79

    addikt

    válasz .mf #13735 üzenetére

    A körtúra amit írtam 17km, nekem képelgetéssel haverral meg szokott lenni 4 óra alatt. A Rám szakadékot mivel úgyis hétvégére szerveződne a dolog ha megvalósul, szerintem is ki lehetne kerülni ha nem ragaszkodik túlságosan senki hozzá, van párhuzamos ösvény, csak ott erdőben kell menni felfelé, meg menni felfelé, meg menni fel....
    Szóval az útvonal párszáz méteres szintemelkedésével nem olyan vészes, de jelentős túlsúllyal vagy szívproblémával rendelkezőknek nem javasolnám. Bár láttam ott nem egyszer nyáron hülyét szandál/papucsban menetelni, a vadálló kövek utáni ereszkedés miatt egy normális kapaszkodóképességű zárt cipő, a szintkülönbség miatt egy alap sétálóképes kondival igen szép napi kirándulás tud lenni. Kajával rá kell készülni, víz így ősszel 1 palack simán elég, van a közepén forrás. A Dobogókő-Szentfa kápolna útvonal szerintem mindenkinek legalább egyszer az életben kihagyhatatlan, talán a legszebb magyar szakasz. Ősszel kiváltképp. Persze, valahogy vissza is kell jutni, az az unalmasabb.
    Ha a társaságnak ez sok, bármi alternatív javaslat jöhet. Sőt, lehet kétfelé is szervezni. Én minden évben elmegyek ide, mivel idén nem voltam .mf felvetése kifejezetten kapóra jött.
    Ettől független ha kétfelé szerveződik a dolog se baj, nem mindenkinek férhet bele ennyi. Ettem már jót ennek a körtúra végén a Bohém grill-ben, ha a túrás-nem túrás csoportot össze akarjuk hozni.
    Időjárás persze természetben szempont, ki kellene tűzni 2 időpontot, B napnak ha A nap rossz az idő.
    Időpont:
    A hosszú hétvége 10.22-23 előrejelzés szerint vállalható (most ne az legyen a kérdés az mennyire lesz pontos, de tervezni kell), talán itt mindenkinek kicsit több ideje lesz. Szombaton még lehet munkás néhányunknak, célozzuk meg a vasárnapot először, utána a hétfő maradhat a családé. B nap meg 11.05 talán?
    Kérlek, OFF-ban jelezzétek a hajlandóságot, hozzáfűznivalót és egyéb ötleteket, ha kiforr a dolog csinálunk doodle ívet, meg a fuvarokat összeszervezzük.
    Meg ha nem is olyan szigorú topik ez, de a nem-SonyMILC élményeket a pubertás korból is OFF-ba, ne szúrja joggal a PH szabályzat szigorúbb követőinek szemét se annyira. Köszi.

Új hozzászólás Aktív témák