Új hozzászólás Aktív témák

  • Gaben92

    őstag

    válasz Zooley79 #6436 üzenetére

    Szerk.: Nekiálltam írni, és véletlenül rittyentettem egy gyorstalpalót. Bocsi. :P

    1. Lekéred a csatornákat (lesz vagy 500)
    2. A TV menüjében kiimportálod a csatornalistát pendrive-ra
    3. ChanSort-al megnyitod és közlöd, hogy "új listát" akarsz. Kétfelé lesz osztva a képernyő. (kép) Jobb oldalt a csatornák ömlesztve (az összes amit a TV lekapott), bal oldalt egy üres lista. (Ha az elején a jelenlegi lista módosítására mész akkor bal oldalt is ugyanaz lesz mint jobb oldalt. De most jobban jársz az üressel) A jobb oldali listából tudod behúzni (vagy duplakatt) magadnak bal oldalra ami kell, meg tudod sorba rendezni tetszés szerint. Ami nehézkes kicsit, hogy van olyan csatorna ami benne van a listában négyszer-ötször ugyanazon a néven (van ami a digié, meg a román digié, stb, de ha olyannal találkozol leülsz a TV elé, és rákapcsolsz. Amelyik bejön az kell neked. :D) A Nat Geo HD-t NGC néven keresd (csak azért írtom mert én 3 napig kerestem és nem találtam :D).
    4. Mentés (megmondod a programnak, hogy ami nem szerepel bal oldalt azt hagyja ki, így nem lesznek benne a kódolt/külföldi csatornák a rendezett listában. Ez a funkció néha hibás, és mégis berakja őket a listavégére 4000-től számozva, úgyhogy én azt szoktam csinálni, hogy mentés után megnyitom megint, és ami nem kell azon bepipálom a skip-et és a hide-ot, majd mentés.
    5. TV-re visszatölt, örül

    Szóval nem vészes a ChanSort. De ha neked is cseh nyelvű kell elküldöm az én csatornalistámat, és abban csak egy kicsit kell variálnod. Ha jól rémlik a duck tv, meg a két új csatorna nincs benne (life network, meg a másik), és azokból az SD, amiből van HD. (Eurosport-ok, Nat Geo-k, stb)

    Amíg nincs új csatorna a kínálatban nem kell hozzányúlni, kivéve, ha új csatorna van a kínálatban, vagy ha át akarod rendezni magadtól. Utóbbi esetben ha csak 1 csatornát akarsz odébb rakni, azt csinálhatod TV-n is, de egy komplett rendezést megcsinálni az LG menüjében az valami rémálom. Az első esetben pedig egy 5 perces művelet az egész, mert a TV-nek van kézi hangolása. frekvencia.hu-n megnézed, vagy itt a fórumon megkérdezed, hogy milyen frekvencián van a csatorna ami neked kell, kézi hangolással lekéred, Azzal lejön kb 20 új csatorna (Duna HD-nál nekem is kb annyi jött le). TV-n kimented a csatornalistát, megnyitod ChanSort-al, és arra katt, hogy a jelenlegi listát akarod módosítani. Így bal oldalt ott lesz a mostani listát, jobb oldalt pedig már szerepelni fognak az új csatornák a listában. Hozzáadod ami neked kell, eltünteted ami nem, visszatöltöd és kész.

    A megéri alatt attól függ mire gondolsz. A modul ára 1 év alatt térül meg (12k egy modul, és 1000-el olcsóbb a kártyás rendszer), a beltéri attól függ milyet veszel. Az meg, hogy neked melyik szimpatikusabb csak rajtad áll. Nekem már csak amiatt megéri, mert nincs plusz egy távirányítóm és tudok műsort rögzíteni DVR box megléte nélkül (ami ugye feláras normál esetben).

    [ Szerkesztve ]

    If it ain't a Rotor, it ain't a motor.

Új hozzászólás Aktív témák