Új hozzászólás Aktív témák
-
Madmax2
csendes tag
Szia!
Kontraszt 750:1, válaszidő 14ms, MVA panel.
Filmnézésre, grafikai és egyéb munkáka, netezésre tökéletes... gyönyörűek a színei és akármilyen szögből is nézed ugyanolyan a képe.
Fekete az fekete és nincs bevilágítás sehol.
Játszani nem szoktam de gyanítom, hogy arra vannak jobb monitorok, bár ilyen árban azt is kétlem...
Üdv -
Madmax2
csendes tag
Így van a válaszideje hagy némi kívánnivalót maga után, 14ms nem valami jó, de úgy érzem hogy ár-érték arányban akkor is sokkal jobban megéri egy MVA paneles 14ms al mint egy TN paneles 8ms-al. Ezért is csodálkozom hogy miért kerül ennyibe, mert eddig MVA panelest nem nagyon láttam 90-100K alatt.
-
Madmax2
csendes tag
Abból gondolom hogy MVA panel, mert vettem egyet és látom a különbséget TN panelhez képest, ezen kívül felhívtam a MO-i forgalmazót és ők is biztosítottak erről és még ezen kívül 8 helyen olvastam róla hogy valóban MVA panel.
Kontraszt:750:1 válaszidő 14ms
De ha jobban megnézed a linkeket amiket küldtél ott is elég nagy összevisszaság van egyik oldalon 14ms-ot írnak de ha megnézed a részletes leírását ott már 8ms ról van szó arról nemis beszélve hogy kontraszot is össze-vissza jelölik (600:1, 1000:1, 750:1,...)
Én inkább a szemenek és a hivatalos forgalmazóknak hiszek, mint a német online shop-oknak.
Tehát oylan embertől kértem véleményt aki látott már iylet illetve rendelkezik egyel és nem olyantól aki a Google használatát javasolja...
Köszi.. -
Madmax2
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata ezzel a monitorral kapcsolatban?
MVA panelhez képest elég olcsó (68K)
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mozilla Firefox
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 8 41mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest