Új hozzászólás Aktív témák

  • Necc

    addikt

    válasz Gameszidh #2771 üzenetére

    A win9X programok futtatasa nem nagy dolog, csak egy virtualis win95 gepet kell futtatni es kesz.
    A nagyobb dio viszont az altalad emlitett es igenyelt AutoCAD es SolidWorks.

    A gepigenye ezeknek a programoknak igen erosen fugg a felhasznalas modjatol, a 120K -s arkategoriaba belefer Atom Z37XX SoC -os masina 2GB RAM-mal (pl. Acer Switch 10, Asus T100/T200, Lenovo Miix 2 10, stb.) amik alap szinten kezelik az altalad igenyelt programokat, de mar egy ici-picit komolyabb igenybeveteltol kikeszulnenek ezek a gepek, a kovetkezo teljesitmenyszint pedig Core i3/i5/M SoC, 4GB RAM lenne, de ezek a gepek ott kezdodnek hogy 160.000, ami mar kereten kivul esik.

    Ha tenyleg munkara keresel gepet, en mindenkeppen ott kezdenek el keresgelni, hogy Core i3/i5/M SoC 4GB RAM-mal, es valami egyertelmuen munkara szant (tehat nem nyeklik-nyaklik konzumer gep) eszkozt keresnek, de ezek olyan 200.000 kornyeken mozognak.

    A beepitett 3G modemet en meg nem feltetlenul eroltetnem, plane akkor ha nemzetkozizel (EU-n belul altalaban jol mukodik a tortenet, de nemzetkozi szinten az eltero halozatok, illetve a kulonbozo frekvenciasavok miatt inkabb tobb, az adott halozattal egyuttmukodo kulso modemet hasznalnek).

    Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!

Új hozzászólás Aktív témák