Keresés

Aktív témák

• greenface

aktív tag

válasz Polesz #27 üzenetére

''Passzív hűtéssel irodai gépbe jó lesz. Ha olcsóbb lesz, mint most. Az ATi 8500LE meg nem egy kategória. Játszani vagy dolgozni ez itt a döntés ''

Passzív hűtésű az R9000 és - ha jól tudom - vannak passzív hűtésű 7000-7500-ök is. Az FX-nek nem tudom, milyen a képe 2D-ben, de az Ati-knak pengeéles, az biztos... Ezek közül a 9000 még 3D-ben is megveri az 5200-ast alighanem... és olcsóbb.

Különben elég mókás, amit írsz: egy újonnan megjelent, elvileg DX9-es kártya előnyeként azt hozod fel, hogy irodába jó lesz... :D :D :D Ezzel tkp. minősítetted is...

Amúgy irodába egy 2e Ft-os S4 vagy Rage128 is tök jó.

10-12e nettó lenne a reális ára az FX5200-nek. O.k., az Ultra-nak 15. Nem ér többet, higyjétek el... Arra pályáz az NV, hogy az mondják az emberek: ''dehát mégiscsak FX...!'' Az. És...?

• greenface

aktív tag

A topic címére válaszolva: igen, mégpedig iszonyatosan nagy és pofátlan....

Most nehogy azzal jöjjön vki, hogy ''dehát lóend, ócsó''... Egy R8500LE SZA**Á veri és olcsóbb.

Nem vagyok elfogult, de egyszerűen semmilyen szegmensben nem érdemes már NV kártyát venni. Talán-talán Gef4 Ti 4200... de erre is azt mondom inkább, hogy R8500LE és a spórolt pénzből egyéb, vagy egy kis spórolás, és akkor R9500.

Aktív témák