Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
imho nem... ez a topik teljes egészében az A64-esek klubjába tartozik. [link]
az alapvető eltérés a beépített memóriavezérlőben van, a s939 DDR-es, az AM2 DDR2-es. elektronikai részletek meg valszeg vagy titkosak (szabadalmak, találmányok, meg egyéb papírízű dolgok), vagy felhasználó számára érthetetlenek. -
klambi
addikt
Sokan csak a tuningal foglalkoznak a prociknál nem inkább a felépítésükkel és hogy érdemses-e mindíg a legújabbat megvenni...
sok topikba írtam és sehol nem válaszoltak konkrétan vagy csak azt amit mindenki tutott már és nem elég részletesen...(angol oldalon fent voltam de a műszaki angol az elég durva)
Valaki le tudná nekem írni a kér proci közötti különbséget de nagyon apró részletekig,vagy a kettő müködését,virtuális valós dolgaikat is....mindnet!?
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Nők, nőügyek (18+)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest