Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
imho nem... ez a topik teljes egészében az A64-esek klubjába tartozik. [link]
az alapvető eltérés a beépített memóriavezérlőben van, a s939 DDR-es, az AM2 DDR2-es. elektronikai részletek meg valszeg vagy titkosak (szabadalmak, találmányok, meg egyéb papírízű dolgok), vagy felhasználó számára érthetetlenek. -
klambi
addikt
Sokan csak a tuningal foglalkoznak a prociknál nem inkább a felépítésükkel és hogy érdemses-e mindíg a legújabbat megvenni...
sok topikba írtam és sehol nem válaszoltak konkrétan vagy csak azt amit mindenki tutott már és nem elég részletesen...(angol oldalon fent voltam de a műszaki angol az elég durva)
Valaki le tudná nekem írni a kér proci közötti különbséget de nagyon apró részletekig,vagy a kettő müködését,virtuális valós dolgaikat is....mindnet!?

Aktív témák
- Egyedi ékszerdobozka
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4254,100% Akksi
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- iPhone 14 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4606, 100% AKKSI
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest