Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
imho nem... ez a topik teljes egészében az A64-esek klubjába tartozik. [link]
az alapvető eltérés a beépített memóriavezérlőben van, a s939 DDR-es, az AM2 DDR2-es. elektronikai részletek meg valszeg vagy titkosak (szabadalmak, találmányok, meg egyéb papírízű dolgok), vagy felhasználó számára érthetetlenek. -
klambi
addikt
Sokan csak a tuningal foglalkoznak a prociknál nem inkább a felépítésükkel és hogy érdemses-e mindíg a legújabbat megvenni...
sok topikba írtam és sehol nem válaszoltak konkrétan vagy csak azt amit mindenki tutott már és nem elég részletesen...(angol oldalon fent voltam de a műszaki angol az elég durva)
Valaki le tudná nekem írni a kér proci közötti különbséget de nagyon apró részletekig,vagy a kettő müködését,virtuális valós dolgaikat is....mindnet!?

Aktív témák
- Hardcore café
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Kompakt vízhűtés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- iPhone topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 7600X BOX - Gari 2027.03.11 -ig - Eladó!
- i3-8100 és i3-8100T - stabil, gyors, megbízható - ideális otthonra vagy irodába
- Eladó egy AMD Ryzen 5 7600 processzor
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 5.1Ghz 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest