Új hozzászólás Aktív témák
-
éN79
addikt
válasz
oettinger01
üzenetére
Sejtettem, viszont akkor tényleg lövésem sincs.
Intel pártiak esetleg tudnának konkrétabb megoldást, mert AMD plattformon a mem visszaosztás, HT szorzójának visszavétele, procinak és memnek plussz fesz adása és esetlegesen az időzítések lazábbá tétele általában szokott segíteni, de sajna INTEL esetén fogalmam sincs hogyan kell ''tuningolni''. -
éN79
addikt
válasz
oettinger01
üzenetére

Plussz fesszel (manuálisan beállított értékekre gondoltam) esetleg próbáltad már?
Ha jól gondolom, akkor 600 fölé nem tudsz menni, legalábbis nekem ez jelenti a memóriád esetén az ''alapot''. -
éN79
addikt
válasz
oettinger01
üzenetére
A-Datából még nem sok ilyet láttam. Pontosan?
-
éN79
addikt
válasz
afterburner_
üzenetére
Üdv! Én A-DATA Vitesta 500-asokat (TCCD) adtam el és vettem 2x1 giga Corsair VS 400-ast. Az enyémen Samsung UCCC chipek vannak (525), amik igen jól bírják a nyüstölést, én személy szerint jelenleg 440-en használom őket, memtest és mindenféle markokat gyűrtem már vele 480-on, teljesen stabilan tűrték 2.7V-on.
Az viszont kétségtelen, hogy a jelenlegi alkalmazások közül igen kevés igényli valóban a két gigát. -
éN79
addikt
Igen, és szégyellem is magam nagyon, mert szeretem az A-Data ramokat.

Az az igazság, hogy a lapom és procim nem sarkallták túl nagy tuningra egymást, így csak 400-on tudtam hajtani szegényeket.
Mivel a tuning ilyenformában érdektelenné vált számomra, és nem is tudtam kihasználni őket, inkább vásároltam 2 giga de már Samsung UCCC chipes memót, ami szintúgy szaladgál(na) 500 körül, ha hinni lehet a pletykáknak.
-
éN79
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én meg már hétfőn v. kedden eladtam

Új hozzászólás Aktív témák
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Cyberpunk 2077
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest