Új hozzászólás Aktív témák
-
HaRdCoRe
aktív tag
Mert a 3000+ venice nem kezelné jól a DUAL chanell-t?!

Ez immár 2 okból is kicsukva:
1.Akitől vettem a procit, neki is DUALban voltak hajtva a ramjai;
2.Most, miután kipróbáltam 1enként őket, áttettem őket a citromsárga foglalatba (DFI) és minden tökéletes eleddig!
Előszőr azért próbáltam a narisárgában, mert úgy hallottam, ott elvileg jobban teljesítenek... Hát ezek szerint nem!
Megoldódni látszik a problémám, köszönöm segítségetek!
[Szerkesztve] -
HaRdCoRe
aktív tag
Hát én most éppen szívok velük...
Előzmény:[link]
1enként ki lettek próbálva a ramocskák 600Mhz-en és teljesen stabil a rendszer mind2nél!
A narsárga foglalatban próbáltam őket, nomeg párosával is ugyanitt helyezkedtek el... Nem értem, hogy DUALban miért nem hajlandóak még 560on sem közlekedni..
-
HaRdCoRe
aktív tag
Sziasztok!
Leírom problémám, hátha segíteni tud valaki...
Pár napja tulajdonosa vagyok 2x512 A-DATA566-os memóknak. Ezek elött 2x512 Kingmax Hardcore500-as ramok csücsültek bent. Utóbbit maximum 540MHz-ig tudtam feltornázni, éppen ezért gondoltam a váltásra, mivel fsb/szorzó emígyen néz ki: 311x9! A proci tudja ezeket az értékeket, sőt menne feljebb is... Mindez egy ABIT AN8 Fatal1ty SLI lapban.
Szóval a problémám a következő: Memókat betettem, és azok nem hajlandóak 520MHz felett közlekedni! És most jegyeznék meg sztem 1 kulcsfontosságú dolgot, ami elött értetlenkedve állok: A lap BIOS -Voltage Monitoring-ban ha megnézem a feszültség értékeket, 2,8v-ot adva 3v felett produkál! Nem hittem neki, ezért megnéztem a hőmérsékletet az újjammal... Elvileg annak ilyen fesz mellett melegednie kellet volna nagyon.. de én 1általán nem úgy éreztem! Namost itt a Voltage Monitoringbanban van egy olyan, ha elér 1 bizonyos maximum értéket, magától -a károsodás elkerülése végett- kikapcsol, újraindul. Épen ezért a fesz értéket nem is tudom nagyon emelgetni jobban!
Bár úgy gondolom, ~300x9, 2.8v, 2T, 3-4-4-8~ értékek mellett lazán kellene hasítani a ramnak 600MHz-en! Valakinek 5lete?!
Ha valamit kihagytam, esetleg még vmi nfo hiányzik a leírásomból kiegészítem, csak mondjátok mi az!
Előre köszönök minden segítőkész hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Sorozatok
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Battlefield 6
- Milyen alaplapot vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- ASUS Prime B550M-K alaplap 24 hó gari
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 7200MHz
- ROG STRIX Z790-A GAMING WIFI DDR5
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab A9 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Jobb lett volna ha abba megyek bele...
De azért mégis érdelne, h mi a fene lehet...