Új hozzászólás Aktív témák
-
MRegina
csendes tag
Üdv! van egy alcatel OT 806 os telefonom,ami pár napja megbolondult! alig akar bekapcsolni,ha bekapcsol,elkezd tölteni,és vagy kikapcsol,vagy egyszerűen lefagy,és a töltést se nagyon akarja venni! vissza állítottam a gyári beálításokra,de a helyzet változatlan! ha valakinek valami ötlete van,ami megoldaná a problémát kérem jelezze!
-
br.rak
őstag
Illetve itt találtam egy utángyártottat:
(link) -
*VARJU*
tag
Sziasztok!
Alcatel ot-806 hoz keresek aksit! Valakinek esetleg van? -
br.rak
őstag
Nem tudja valaki honnan lehet hozzá rendelni billentyűzetet? (esetleg hátlapot és aksit, bár azokkal nncs semmi gond) A közel 3 év használat azért már látszik rajta egy kicsit.
Br
-
*VARJU*
tag
válasz
jonnyjoker01 #405 üzenetére
Ha jó, miért cseréljem le? majd nézek hozzá +1 akksit
-
*VARJU*
tag
válasz
jonnyjoker01 #403 üzenetére
nem telik másra
hááááá ja usb vel volt a gond, letört! megcsinálták csak azóta nem bírja a töltést, naponta 2-3 töltöm mikor-menyit használom.bizti elcsesztek valamit (wifi nagyon meriti)
-
*VARJU*
tag
válasz
jonnyjoker01 #401 üzenetére
még mindig ezt tolom
-
jonnyjoker01
veterán
Csak kíváncsiságból megkérdezem, használja e még valaki ezt a telót?
-
Widowmaker
csendes tag
Köszi a linkeket
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Widowmaker #397 üzenetére
-
*VARJU*
tag
válasz
Widowmaker #397 üzenetére
http://xn--letolts-gya.com/let%C3%B6lt%C3%A9s/opera-mini-5-beta-2.html
TESÉKÉN EZT HASZNÁLOM ÉS MEGY MINDEN RAJTA
-
Widowmaker
csendes tag
És tudnátok egy linket másolni?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Widowmaker #394 üzenetére
Használd a bolt nevû böngészõt, abban van videótámogatás. Igaz, nem a legprofibb, de flashplayert soha sem fogsz rá találni.
-
*VARJU*
tag
válasz
Widowmaker #394 üzenetére
minek az? mert a telón úgyse menne
mármint a flash
-
Widowmaker
csendes tag
Hello! A youtubehoz hol lehet letölteni flash playert ?
-
Dice21
csendes tag
Nekem az lenne a kérdésem, hogy tudna-e valaki fekete elő-hátlapot, és billentyűzetet valahonnan, egész nap kerestem a neten, de nem találtam sehol. Elölre is köszi
-
jonnyjoker01
veterán
Egyszer nekem sutyiban megjavították ingyér... De aztán elromlott később. Egyik oszt.társamnak adtam el 4500-ért. Nem tudom mit akart kezdeni vele, lehet hogy a telójába ugyanolyan aksi járt, aztán cserélgette feltöltés után... Nem tudom...
Most 5230-am van, de lassan akarok venni egy androidos telót... Arra több a játék.
-
br.rak
őstag
Aki még használná a készüléket
Ebuddy 3.0.10 letöltés
Letöltés után ki kell tömöríteni és a java file-t feltelpíteni
Br
-
gajdikuka
tag
Ennek a telefonnak ki fejlesztette a szoftverét?
-
jonnyjoker01
veterán
Képzeljétek, a közelmúltban vágódott tönnkre a telóm (OT-806). Baj volt a töltéseknél, olyannyira, hogy a csatlakozó tönrement. Csak panelcserével lehet javítani (mondták a szervizesek) ami 10k körül van.Úgyhogy mostmár az új telóm egy nokia 5230 lett. Ajánlom, hogy vigyázzatok a töltésnél, nehogy bedögöljön a csati!
-
Relo
tag
válasz
jonnyjoker01 #379 üzenetére
Nem próbáltam még, mert nem volt most sok időm, de valamelyik nap megpróbálom, hátha.
Egyenlőre úgy néz ki telefoncsere lesz, valami "okosabbra", amire lehet tenni skype-ot wifis hanghíváshoz.
-
Jamcsabi
tag
válasz
jonnyjoker01 #379 üzenetére
Nem hiszem, hogy a HARDRESET fogja Relo gondját megoldani...
-
Relo
tag
válasz
jonnyjoker01 #377 üzenetére
Megnéztem, be van kapcsolva (7-en van).
Más lesz a gond, de nem tudok rájönni hogy mi. -
Relo
tag
Sziasztok!
Most próbálgatom a palringo nevezetű alkalmazást egy alcatel ot-806-on, azonban van vele egy olyan gondom, hogy a telefonról küldött hangüzenetet a számítógépre feltelepített palringo szoftver lejátsza, viszont ha a számítógépről küldök hangüzenetet a telefonon bejelentkezett felhasználónak, akkor a telefon csak kiírja, hogy hangüzenet érkezett xy-tól, de nem lehet rajta meghallgatni (a settings-ben is be van pedig pipálva a play audio message) Tudtok erre valami megoldást?
A telefon wifin csatlakozik az internetre, ha ennek van jelentőssége. -
dgrdp
csendes tag
Akkor itt is megkérdezem:
Térképet szeretnék nézni offline. (Mobile Atlas Creatorral OpenStreetMap, Turistautak.hu és egyéb online térképek kiválóan exportálhatóak különböző térképolvasókhoz való formátumban.)
Felraktam a telefonra a TrekBuddy nevű alkalmazást. Most itt tartok, hogy az app fenn van, de nem tudom beolvasni a térképemet...
Valakinek vmi ötlete?
Egy jó képnéző is megtenné...(ami egyébként amúgy se ártana erre a telefonra, mert csak a kicsi képeket tudja megnyitni) -
Roberto1986
csendes tag
Sziasztok.Hogyan kell ezt a Alcatel One Touch Upgrade progit használni? Akiknek sikerült valahogy frissíteni a szoftvert írják már le hogy kell?Köszönöm
-
Joci0931
csendes tag
Sziasztok!
A GetJar-t hogy tudom feltenni a telóra?
Letöltöttem egy ilyen alkalmazást és:" lemezművelet sikertelen" -
Appa123
csendes tag
Am ezen milyen op rendszer van?? Eléggé androidnak tűnik mikor nétem róla videókat stb. Azt nem találtam meg sehol mi van rajta
. Nagyon szép kis készülék minden igaz héten szerzek én is 1et.
-
Jamcsabi
tag
válasz
Profi965 #357 üzenetére
Nagyon megörültem, amikor olvastam a hozzászólásodat, mert már nagyon nagy szükség lenne egy update-re. Meg is próbáltam azonnal frissíteni, de nekem azt írja ki a OneTouchUpdate program, hogy nincs jelenleg újabb verzió... Hogy lehet ez?
Ismerőseidnek hogy sikerült megoldani? Kérdezz már rá légyszi!
-
Profi965
csendes tag
SziasztoK!
Olyan gondom lenne hogy a telefon szoftverét szeretném frissíteni a One touch upgrade 4.9.5-ös verziójával (ez lehetséges mert több ismerősömnek sikerült)!
De amikor ezt elkezdem akkor a második lépésnél nem kezdi el betölteni a frissités részét a dolognak!
Lehet az utasításoknál éértelmeztem félre valamit!
Valaki aki tudja hogy megy legyen szíves megírni! OT806-os készülékem van! -
sanyi77
csendes tag
Hello
Valaki tudja hogy lehetne használlni tovább mert letiltották a be nem fizetett számlák miatt,minden megoldás érdekel. -
br.rak
őstag
Palringo 3.2-es beta változat kérésre módosítva és kipróbálva
link:
http://www.2shared.com/file/lCBq2UBT/palringo-medium.htmlBr
-
*VARJU*
tag
válasz
jonnyjoker01 #349 üzenetére
De nagyon-is lejátssza
a getjar-ól nekemis megy magyarul a youtube alkalmazás és mindent lejátsz
Amúgy még nem sikerült a JSR
járban sikerült feltolnom telora csak hibás a tanusitvány
-
ladatuning20
csendes tag
sziasztok, az után érdeklödnék hogy lehet függetleniteni ezt a kis mainát?? mivel váltottam hálozatot és a telót nem szeretném le cserélni
-
mm89
őstag
válasz
jonnyjoker01 #349 üzenetére
És a 807 -essel mi a helyzet? Mert mint mondtam, nekem az van, csak annak nem találtam topicot...
-
mm89
őstag
Sziasztok!
Végigolvastam szinte az egész topicot, de nem sikerül megcsinálni a youtube videó nézést a telón.. igaz, nekem 807 -es készülékem van, de egyszerűen nem engedi, hogy youtube-on videózzak. Segítsetek légyszi. Próbáltam feltenni Bolt böngészőt is, de az meg nem kap netet valamiért (wifi-re csatlakozva van, opera netezik, bolt nem tud)
Próbáltam a streaming beállításokat is, de csak annyit sikerült elérni, hogy megnyitja a lejátszót és mintha tölteni akarná lefelé, de sehova nem indul el.
Mit kell még csinálni vele?
Előre is köszi -
Rawenke
csendes tag
válasz
Jamcsabi #344 üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ.
Többször is vissza olvastam és a fent említett dolgot is kipróbáltam, de ez a csengetés hangerejét növeli és nem a beszédét.
Gyakorlatilag az összes hangerő beállítást végig zongoráztam, de egyikkel sem tudtam növelni a beszéd hangerőt. Így a telefon vissza jutott az eladóhoz. -
Jamcsabi
tag
Készítettek a One Touch készülékeknek egy másik weblapot is: http://www.alcatelonetouch.com/products/messaging/ot-806.html
Innen már letölthető a PC Suite alkalmazás újabb verziója is: 7.0.18
-
jonnyjoker01
veterán
sziasztok
mondani szeretném, hogy féltve őrizzétek meg a bajtól a telefon usb cstiját... nem a legjobb minőségű (nekem emiatt avn most szervizben), ugyhogy VIGYÁZAT!!!! -
Rawenke
csendes tag
Sziasztok!
Én tegnap vettem egy OT 807-es telefont és egyetlen nagy bánatom van vele kapcsolatban.
Beszélgetéskor a másik felet igen halkan hallom. Össze hasonlítottam az ezer éves nokiámmal és igencsak oda verte.
Láttam, hogy az Engineering kóddal sok mindent lehet állítani ,de erre sajnos nem sikerült megoldást találnom.Ha lenne valakinek egy jó javaslata, hogy mit állítsak és hogyan akkor azt nagyon meg köszönném.
-
*VARJU*
tag
Tudja e valaki hogyan lehet beállítani a full scren call-t? vagy valahonnan letöllteni
-
foxymaci
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #338 üzenetére
szerintem nem .... symbianra szerintem még csak csak de mtk-s telóra nem hiszem
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
jonnyjoker01 #337 üzenetére
lejárt aszerk..
nos, létezik lomtár erre a telóra? (vagy symbianra) -
*VARJU*
tag
http://mobile-secretcodes.blogspot.com/ újjj és megvan a névjegyzék visaálito progi de nem ez
-
*VARJU*
tag
Alcatel kodokhoz ajánlom
http://hackpedia.info/viewtopic.php?f=39&t=9354 http://www.modophone.com/mobile-tricks/ ... -code.html
http://hackdakok.5mp.eu/web.php?a=hackdakok&o=tiyKfSJtwi http://www.portalhacker.net/hacker/trucos_alcatel.php
-
*VARJU*
tag
Olyan van hogy a szomszéd kiscsávó nálunk volt,és mire észrevettem hogy a telomal játszik már késö volt
kitörölte az öszes névjegyzékemet csak 3 gyorsbilentyün maradt meg a szám-név! Tud valaki valami programot vagy kodot amivel viszalehetne varázsolni a számokat??????? Fontos lenne
-
*VARJU*
tag
válasz
jonnyjoker01 #330 üzenetére
Adom én mindketőtt
-
*VARJU*
tag
válasz
jonnyjoker01 #327 üzenetére
utobira gondoltam én
-
*VARJU*
tag
Hahooo van valaki? telefon ip: cimét hogy lehet megnézni???
-
*VARJU*
tag
válasz
jonnyjoker01 #323 üzenetére
Ja az a cuc
azt kéne valahogy felvarázsolni a telora
nokia 6300 cseréltem erre a telcsire,jo kis bluetooth alkalmazások voltak azon
-
jonnyjoker01
veterán
lejárt a szerk. idő
ez nem letöltés de néhány hasznos infó róla (asszem) -
*VARJU*
tag
Lelehet tölteni a telefonra a Bluetooth API-t (JSR-82) ?????? ha igen honnan?
-
jonnyjoker01
veterán
menü - > wap - > beállítás - > profil kiválasztása - > Wi-Fi
menü - > wap - > beállítás - > profil szerk. - > wifi- > beállítod a fióknevet, kezdőlapot (tetszőleges) ip cím http, proxy haszn. : nem
menü - > java - > java hálózat - > wifi
menü - > időjárás -> opciók - > beállítások - > hálózatválasztás: wifi
menü - > hírek - > opciók - > beállítások - > hálózatválasztás: wifi
menü - > beállítások - > kapcsolatok - > streaming - > t-streaming (vagy amelyik szolgáltatónál vagy) szerkesztés: adatfiók : wifi
menü - > beállítások - > kapcsolatok - > email -> vmelyiket válaszd ki - > szerkesztés - > spec. beállítások - > fiók beállítások - > adatfiók : wifi
asszem ennyi
-
*VARJU*
tag
Lenne valaki oly türelmes,elmondani a wifi beálitásokat, net előfizuval tökéletesen működöt minden rajta de lemondtam mert wifis a telcsim
és wifivel istenek se akar menni semmi net. Pedig a forumban leirtak alapján beálitottam mindent wifire,hálozatok vannak kapcsolodik jelis megjelenik wifi félig betölt és lelép! Valaki valami jót tud-e?
-
Jamcsabi
tag
válasz
Jamcsabi #311 üzenetére
Ma észrevettem egy igen lényeges dolgot, mégpedig a BOLT böngésző telepítésekor.
Ha a BOLT böngészőből a dual signed verziót töltöm le és telepítem, akkor kiírja hogy "Hálózati- / lemezművelet sikertelen" (ahogy a Palringo-nál is). Ha viszont a Verisign-nal aláírt verziót telepítem, akkor minden rendben megy, feltelepül az alkalmazás.
Tehát összegezve, a "Hálózati- / lemezművelet sikertelen" hibaüzenet valószínűleg a nem megfelelő aláíró tanúsítvány miatt jelenik meg. -
Jamcsabi
tag
Igen, egyes alkalmazásoknál nekem is feltűnt amit említettél, de nem hiszem hogy ezen változtatni lehetne.
Egyébként jeleztem a T-Mobile központi ügyfélszolgálatának a telefonnal, illetve a rajta lévő 010 03G verziószámú szoftverrel előforduló hibákat és hiányosságokat, amire a következőt válaszolták:
"Az Alcatel jelenleg nem készített a levelében említett telefonhoz újabb szoftvert, természetesen ezen igényünket jeleztük. Bízunk abban, hogy mihamarabb elkészül a frissebb driver."
Ezek szerint mégis az Alcatel a ludas...
-
br.rak
őstag
válasz
Jamcsabi #313 üzenetére
Rosszul fogalmaztam, a java alkalmazások menü alatt rendben jelennek meg az ikonok (bár kissé zavaró, hogy a sorrenden nem lehet változtatni), a menürendszerben, ahol az üzenetek,email,stb ikonok vannak ott a java alkalmazások ikonja pl uc browser, vagy bármi csak egy kis ikonként látszik a a csésze bal felső részén, és ha kezdőképernyőre rakom akkor csak a csésze látszik.
Friss T-mobilos soft nem hiszem, hogy lesz, a módosítatlan ot-806 pedig nem megy fel rá tudtommal. -
Jamcsabi
tag
Rendes ikonokat? Mit értesz ez alatt? Nálam az alkalmazás ikonja jelenik meg, nem a csésze...
Szerintem amúgy azért nem tudjuk frissíteni az eredeti palringót, mert az írásvédett, nem engedi módosítani a telepítésnél az eredeti fájlokat.
De biztos vagyok benne, hogy ez is egy olyan bug, amit már javítottak, csak ugye nekünk a T-Mobile-os szoftvert kell használni. Jó lenne, ha adnának ki egy frissítést erre is!
-
br.rak
őstag
válasz
Jamcsabi #311 üzenetére
Szerintem nem lehet, a Java alkalmazások menü alatt, ha megnézed az opera mini-nél a twitternél és a facebook-nál is van egy frissítés menüpont, a palringonál pedig nincs. Nem tudod, hogyan lehetne beállítani a java alkalmazásoknál a menüben ill a kezdőképernyőn a rendes ikonokat, nem pedig a csészét?
-
Jamcsabi
tag
-
br.rak
őstag
Sziasztok.
Sikerült megoldani a feltelepítését, egy kicsit megpiszkáltam a jar fájlt, így palrin név alatt telepíti fel.
innen lehet letölteni:
palringo 3.19.3 signed:
http://hotfile.com/dl/127049232/cf75bec/palrin-medium.jar.htmlVisszajelzéseket várok
-
*VARJU*
tag
válasz
jonnyjoker01 #307 üzenetére
Szeva köszi szépen
hálás tisztelet
SIKERÜLT
-
foxymaci
senior tag
valaki magyarázza már el mi az hogy le akarom tölteni a facebook programját vagy a palringot és azt írja ki hogy hálózati lemezművelet sikertelen ??:S:S:S:S:S:S:S:
erre kérek választ
-
*VARJU*
tag
Bekapcsolom semmi baj, beütőm a pin kódot megjelenik a képernyő menű és azt irja ki alaphelyzetbe áll,3 másodperc mulva kikapcsol és semmi reagálás. újrabekapcsolom úgyanez Túdtok valami okosat? SOS mert telcsi kéne
-
*VARJU*
tag
Köszi Foxi
Esetleg lenne egy újabb gondom,lehet hogy csak szerviz lesz
az van hogy szerintem valamit elálitottam
ugyanis eltűnik a képernyőm! Basztatok olyet?
-
Jamcsabi
tag
Kiadtak a plaringo-ból egy signed verziót, ami feltelepül az Alcatel OT-806-ra is, így frissíthető az ősrégi előtelepített verzió!
Telefon böngészőjébe: www.palringo.mobi -----> a signed verzió letöltése -----> telepítés
-
*VARJU*
tag
Ha valaki tudna segiteni
amugy mindenem müködik e telon a wifin kivül
na neee már mindent kiprobáltam kapcsolodik hálozatra
de mégse megy,csak gpr-sel megy a net
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest