Új hozzászólás Aktív témák

  • Cathulhu

    addikt

    válasz Petykemano #4243 üzenetére

    a xlinixet most ~$114-ert jegyzik, ellenben $143 erteku AMD reszvenyt kapnak erte, szoval ha most azonnal eladjak, igen szep haszonnal tehetik, ha meg megtartjak, kicsi az eselye, hogy bukjanak rajta.

    FPGA-k meg szerintem az AMD HPC szegmense miatt fontosak, az intelnek is van sajatja es ugy latom a Frontier es a Lumi peldajan is, hogy nagyon arra megy a jovo, hogy egy gyartotol jojjon minden. Az nVidianak se veletlen lett surgos ARMot venni.

    - A szinergia magasabb lesz, mintha külön cégként teszik össze amijük van?
    - ellenséges kivásárlás megakadályozása?
    Szerintem igen es igen, de nem tudom, hogy az ARMhoz hasonloan a Xilinx liszenszelte-e a technologiait. Szoval mig szerintem az nVidia egy kulonallo ARM-mal is tudott volna nagyobb szinergiat (ld. Apple, megveszi a liszenszeket, aztan megy a sajat feje utan az implementacioval), addig itt ez kevesbe opcio. Raadasul az nVidia is jol all reszveny fronton, nehogy vegul ok vegyek meg, vagy az intel csak ugy hobbibol, hogy senki masnak ne legyen ilyen.

    Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell

Új hozzászólás Aktív témák