Új hozzászólás Aktív témák

  • Raruh

    tag

    válasz bakter24 #65868 üzenetére

    [VIDIÓ]
    Hang nincs, mert örültem, hogy találtam egyáltalán olyan videorögzítőt, ami fel is vette a dolgot, nem csak elindított egy számlálót.
    Egyébként tökéletesen játszható, a menüben észlelni csak kisebb akadást a töltésnél, de ez szerintem inkább az internetkapcsolatnak róható föl, ugye akkor frissíti az eseményeket, stb.
    Negyed óra alatt kb 5-10%ot merült, de fontos szem előtt tartani, hogy közben ment a wifi, és még ez a szuper rögzítő alkalmazás is, ami állítom, hogy jobban terhelte a táblagépet, mint maga a játék. Csata közben egyébként nem nagyon láttam beakadásokat, eltekintve persze a darabos mozgású egységektől, mint az a nagy mamlasz az utols pályán :DD
    A készülék valamennyire persze melegedett, hisz terhelve volt. Nagyjából a kamera alatt, a készülék közepe lett picit melegebb, de egyáltalán nem zavaró mértékben. A kijelzőn ezzel szemben nem tapasztaltam hőm. változást, ami nekem pozitív élmény.
    És egy megjegyzés a végére: Természetesen erre a tabletre is ráereszti a gyártó a kedves kis alkalmazásait, amik semmire nem jók, szóval nyugodt szívvel le lehetőket tiltani (többnyire), de én így tettem a nekem fölösleges más android alkalmazásokkal is, mint pl: google könyvek, ~ zene, ~újság, google+, hangouts és társaik.

    Remélem hasznodra válik, ha van kérdésed, tedd fel nyugodtan, készséggel válaszolok rá!

    Üdv: Raruh

    Raruh voltam! ~Do or do Not, There is NO try!

Új hozzászólás Aktív témák