Új hozzászólás Aktív témák

  • Mike

    veterán

    Sziasztok
    Van egy 2016-os 8" Lenovo (Tab3 8) tabletem ami már eléggé lassú, néha magától újraindul, de ettől még sorozat nézésre, hírek olvasgatására, youtubera még használható.
    Ezzel együtt lassan le kéne cserélni, de egy olyanra ami kb ugyanekkora (210x125x8.9), 8-9" 10" semmiképpen nem kell, ugyanilyen a súlya (329 g) legyen rajta több hangszóró (minimum 2) és dolby atmos. FHD felbontás elég. Elég a wifi is nem akarom vinni sehova. És lehetőleg ne legyen fém a hátlap, nem szeretem azt fogni. Minimum 3 gb ram.
    Szóba került a Lenovo) m9, de annak a kijelzője gyengébb mint ezé csak 173ppi. És nem is FHD. Minden más tekintetben előrelépés a mostanihoz képest. Erősen gondolkodom hogy megér e 66k-t.
    És bejön a képbe a Lenovo legion y700 ami egészen más kategória, és biztos hogy minimum 2x annyi lesz mint az m9, de inkább költenék egy ilyenre mint egy elavult modellre. Ugyanakkor eddig nem igazán játszottam tableten, tehát erre jelenleg nincs szükségem. Mi a véleményetek, inkább vaájam meg a legiont, vagy amire most használom arra elég az m9. Vagy legyen vmi tök más gyártó hasonló árú, tudású modellje?

    A három összehasonlítása gsmarena.com
    [link]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák