Új hozzászólás Aktív témák

  • WOT-H-A-C

    veterán

    válasz hevizms #118202 üzenetére

    Egy telefon, (ami androidos és dual sim-es) GPS, kamerás képességei, illetve, hogy tud-e B20-as frekit kezelni nem OFF topik és ez itt helyén való. Viszont a flame és a többször kialakuló személyeskedésbe torkolló vita viszont nem! Addig amíg megalapozott szakmai vélemények külömböznek össze kultúrált formában, addig semmi gond velük.

    Amivel gond van:

    1. Xar az MTK GPS -> Ezt kb az újkori MTK SOC ok megjelenésével túl is léptük, ha manapság szóba kerül, akkor az poén szinten van, vagy egy teljessen hozzá nem étő megkérdezi. Szóval ezt már nem nagyon kell komolyan venni, te se tedd. :N

    2. Melyik a "jó" kamerás készülék. Ere idézni tudom magam: "Addig amíg megalapozott szakmai vélemények külömböznek össze kultúrált formában, addig semmi gond velük. "

    3. B20 Kell-e nekem, neked miért kell és miért nem? : "Addig amíg megalapozott szakmai vélemények külömböznek össze kultúrált formában, addig semmi gond velük. "

    Mind a két esetben játszik a szubjektívitás és egyéni prioritás kérdése. Nem vagyunk egyformák, más fele "mászkálunk", mások az igényeink. Ezeknek nem kell eggyeznie. Ebből van többnyire vita és szájkarate, ami viszont már nem szakmai és nm ide való!

    Egyébként van mobilos GPS-es topik, mobilos kamerás/fényképes topik, ha valaki komolyabban akar ezekkel foglalkozni, akkor tessék oda átfáradni.

    Egyébként nem is értem miért kell ezt neked magyarázno, már elég régi látogatója vagy a topiknak! :R

    "Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."

Új hozzászólás Aktív témák