Új hozzászólás Aktív témák

  • kosturica

    őstag

    Üdv!

    Egy pár szót írnék az új Inew i6000 telefonomról.

    Meglepődve tapasztaltam, hogy mennyire gondosan összeállított kis csomagban érkezett. A telefon és a tartozékok esztétikusan becsomagolva. A mérete lenyűgöző, valami oltári nagy, de hát mindig ilyet szerettem volna. :DD A kijelzőn egy ideig észre sem vettem, hogy rajta van gyárilag a fólia, annyira tökéletesen fel van téve. Kaptam hozzá bőrtokot, fehéret, így az meglehetősen koszolódik. Csak később vettem észre, hogy a szilikon védő benne önállóan is használható, tehát már így használom. Elég esztétikus. Miután egy fél óra alatt rájöttem, hogy miért nem tudom bekapcsolni (frászt kaptam már, hogy hibás), le volt ragasztva az akksi érintkezője. :D Bekapcsoltam és akkor jött a döbbenet. Eszelősen gyönyörűséges a kijelző. Átmenet az IPS és az amoled között kinézésre. Természetesen IPS. A betekintési szög kiváló, napfényben kitűnően látszik. A fényereje őrületes. Az összeszerelés jó. Egyet nem értek, hogy miért erőltetik a fémgőzölt krómcsíkot az oldalán, mert ez bizony egy kis helyen már meg is kopott. De így szilikon hátlappal a világon semmi további gondja nem lesz. :) Tudja a készülék az OTG funkciót!!!

    Akkor a tárgyilagosság jegyében néhány negatívum. A zenelejátszó a HTC ONE X-emhez képes valami csapnivaló. A böngésző hajlamos a laggolásra. Az xda fórumon állítják, hogy ez a nagyon rossz optimalizáció miatt van, mert bármelyik Firefly v65 rommal ez megszűnt mindenkinek. A beszélgetés hangereje egy picit halk, majd egy kicsit mókolok a nagybácsi tulsszal :DDD .Sajnos a gps vétele is hagy némi kívánnivalót, majd meglátom ez mennyire szoftveres eredetű. Ha nem kénytelenek leszünk szétszedni és egy kicsit megtuningolni. A fényképezője a kínaiak között véleményem szerint kimagasló minőségű.

    Összességében állatira bejön ez a telefon a hibái ellenére. Nekem elsősorban internetezésre kell, arra nem tudok elképzelni jobbat.

    [ Szerkesztve ]

    Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey

Új hozzászólás Aktív témák