Új hozzászólás Aktív témák

  • Csabroncka

    addikt

    válasz #75912448 #17295 üzenetére

    Köszi,szinte minden mondatotokat faltam, ugyanis a leírásokat részletesen olvasva kérdések merültek fel bennem, de aztán a válaszaitokkal (Patice is) kiegészítve sok dolog tisztázódott. Egyáltalán az, hogy én nem találtam NAS funkcióval ellátott lejátszót...(hülye vagyok, hogy egyben keresek).

    Alapvetően ahogy néztem a D. HD 101 nem rossz választás, megjelenítőtől függetlenül! Értem ezt úgy, hogy én BD filmet az asztalival nézek, és ezzel ki is lőttük a nagyobb versenytársak akár márkán belüli vagy egyéb médialejátszók megjelenítési képességeit.
    Ugyanis az én felfogásom alapján (most számomra nézem az optimális megoldást) minden egyéb a BD szint alatt van minőségben MKV, TS, AVI...stb amit felskálázunk. Ebben az esetben nem gondolom, hogy egy bő 70 ezer forinttal drágább médialejátszó annyival jobban skáláz fel (tény, hogy jobb a felskálázás, én most az ár/arányon rágódok), szerintem ezeknél is azon van inkább a hangsúly, hogy a jóból (BD ISO, M2TS) a lehető legjobbat (képben és hangban egyaránt).

    Rájöttem aztán, hogy te más HD hangra gondolsz, mármint a True és DTS.. ezek igazából nem görcsölök vele, de a tapasztalatodat "ezekkel meggyűlik a baja szerencsétlennek" leírhatnád: akad, kifagy, vagy elfüstöl :F

    Patice: átrágva a mondatot a leírásban rájöttem igen!

    kösz srácok :R

    "in medias res"

Új hozzászólás Aktív témák