Új hozzászólás Aktív témák

  • tomic

    addikt

    Sikerült össze hasonlítanom a Mede8ert és a Popcornt.
    Többféle formátumot próbáltam. Kb 6-7 filmet. Érdekes volt a helyzet.Volt ahol elsőre a Mede8er tetszett jobban volt ahol a Popcorn.
    Film részletekkel próbálkoztam de első nekifutásra egyértelműen nem tudtam megmondani melyiknek szebb a képe. De volt két film aminél egyértelműen más volt a kép és felfigyeltem rá. Ezeket felváltva lejátszottam és ezután egyértelművé vált,hogy a Popcorn azoknál a jeleneteknél ugye amiket néztem nem olyan(szürke),hanem kontrasztosabb. Szóval el tudom képzelni ha valaki huzamosabb ideig Popcort használ és utána lát egy Mede8ert akkor egyből látja a színek adta különbségeket.
    Csináltam is képet róla, ugyan nem profii géppel és volt egy kis tükröződés de azért látszik miről beszélek.
    Ami még említésre méltó,hogy a távirányítója kulturáltabb mint a Med8eré.
    Kezelhetősége egyszerűbb, a különböző funkciók elérésében. Persze ez egyén függő is kinek mi tetszik.
    Negatívumként azt tudom elmondani ,hogy míg a Med8er minden evő, addig a 90 ezres gép pl nem játsza le az .ISO formátumot. Így mivel nem volt itthon más formátumban 3D anyag azt nem is tudtam kipróbálni. A menüje lassabb mint a Med8eré.

    Hogy megéri-e a különbözet? Szerintem ez sok mindentől függ.Nem mennék bele feles vitákba. Így hát szerintem,ha van rá lehetőség próbálja ki mindenki mindkettőt a vásárlás előtt.


    Mede8er

    Popcorn

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák