Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • coco2

    őstag

    válasz BiP #47908 üzenetére

    És pástétomnak pld?

    @EmberXY

    Én nem tudom, nálatok ki szokott mosogatni és társai. Fagyasztott halat előveszed, beáztatod fűszeres lébe, utána kisütöd olajban (megfőzve nem annyira jó) - és ennél a lépésnél ipari teljesítményű szagelszívók nyilván segíteni tudnak, de minálunk még a régimódi konyha van (ablak nyitás), és ilyen helyiségben halat sütni de bizony irgalmatlan macera. A hátramaradt olajos mosatlanról nem is beszélve, ami még tovább szaglik addig, míg utolsó négyzetmilliméteren nincsen elmosva legalább 2x. Egy konzerv ahhoz képest tized annyit sem szaglik, és bár kell egy szellőztetés utána is, a konzervet nyilván nem benti kukába dobom, hanem kint a kertben kimosom csap alatt (egy kicsi szerves trágya a földnek), és a kimosott konzervet a szelektív gyűjtőben hagyom. Ha te lakótelepí lakásban laksz, és új építésű, a konyhában esetleg lehet beépítve szagelszívó, viszont nincsen kerted külső térrel, a te esetedben akkor minden pont a fordítottja. Az egyéni preferencia kérdése. Én a konzervet preferálom :)

Új hozzászólás Aktív témák