Új hozzászólás Aktív témák
-
mayerlaci
senior tag
Most hallottam a rádioba örömömre hogy a Liverpool ujra mehet a Jövő évi Párizsi döntőn.
-
Pety
senior tag
Én haveromnál néztem a meccset,ő milan drukker.Söröztünk
Az első félidőben nagyon boldog volt a (én a poolnak drukkoltam)félidőben azt mondta eldőlt,hát...........én meg mondtam,hogy még van egy félidő ezek nem olyan feladósak ám.
Elkezdődött a második félidő elég sokszor hagyta el a száját a b**d meg kifejezés meg hajigálta a tv hez a párnáját.Ku**a jó meccs volt és ha onnan fel bírt állni a pool akkor megérdemelték.Ez is mutatja hogy is kell hozzállni a játékhoz!!!!Azt ugyan nem értem miért nem hozott be mégy egy védekező középpályást vagy védőt 3:0-nál?Senki nem vetette volna a szemükre,hogy onnantól bekkelnek a meccs végéig!!!!
-
AMD Power
titán
Én az első fél időbe már majdnem elsirtam magam ,de ami utána jött az kicsit persze ''mákos'' is volt. De ami legföbb az , hogy ilyen az angol mentalitás és hozzállás. Gyözelem bármi áron. Hajtanak , mint állat és lás csodát meglett az eredménye. Nekünk magyaroknak is ilyen hozzáállás kéne mindenhez és akkor most más lenne a helyzet...! God Save The Queen!
-
Juve
aktív tag
Hááát nem volt rossz meccs annyi szent!!! Ki gondolta volna hogy 3-0ról felhozzák félig mákkal
...dehát csak sikerült nekik. Egyéként tényleg a 60. perctől azt láthattuk amit vártunk...tehát Maldininek köszönhetjük hogy ilyen gólgazdag lett a meccs. Sajnálom a Milant mert nem érdemelt vereséget, ugyanakkor amelyik csapta innen fel tud állni az is megérdemli a trófeát.....szerintem felezzék el!!!
-
AMD Power
titán
Egy biztos , jövőre itt a VB. Angliának meg kell nyernie ezek után! De remélem nem egy Svájci bíró lesz aki vezeti a mérközést!
-
0519
senior tag
válasz
[pod]Diablo #232 üzenetére
Akkor a két kapus támad!
De ez azért nem valószínű.
Szerk:Megelőztek.
[Szerkesztve] -
törölt tag
én kivetítőn néztem, egy PUBban, haveri társasággal voltunk vagy 60an, de mindenkit ismertem.
érdekes volt az első félidő után nagyon éltek a Milan drukkerek
aztán abbamaradt a lelkesedés.
nekem volt a legjobb, mert eggyik csapatot sem kedvelem igazán, így láttam egy fantasztikus meccset. -
mayerlaci
senior tag
válasz
[pod]Diablo #232 üzenetére
Akkor a 2 kapus megy egymás ellen.
-
[pod]Diablo
őstag
-
0519
senior tag
A meccsek eldöntésére Johan Crujff a tizenegyesek helyett a következőt javasolta:
Játszanak a csapatok 10 percet. Ha nincs döntés, küldjenek le 1-1 játékost.
Játszanak a csapatok újabb 10 percet. Ha nincs döntés, küldjenek le 1-1 játékost. Játszanak a csapatok újabb 10 percet. Ha nincs döntés, küldjenek le 1-1 játékost. Játszanak a csapatok újabb 10 percet. Ha nincs döntés, küldjenek le 1-1 játékost.
Előbb-utóbb valamelyik csapat gólt rúg.
Én támogatom! -
sharpapa
senior tag
Addig lattam, h a Liverpool benyomott 3 gólt. Aztán mi lett a vége?
-
sbálint
aktív tag
Kicsit tényleg erős volt bocsi!
Mindekitől akit megbántotam bocsánatot kérek! -
sh4d0w
félisten
Nekem lenne tippem, hogyan lehetne befejezni egy döntetlen meccset 11-esek nélkül, de az 5let műxött volna az FA-kupa döntőjében, tegnap viszont nem. Magyarul: ha vmelyik csapat egyértelműen jobb az ellenfélnél, teszem azt, mondjuk 5-tel többször eltalálja az ellenfél kapuját, mint a másik, akkor az döntetlen esetén számítson bele a végeredménybe; így nem lehetne majd olyan tré játékkal kupát nyerni, amivel az Arsenal nyert, de a tegnapi döntőn ez sem segített volna
-
AMD Power
titán
Ezt képet ajánlom minden Brit Fanatikusnak!
Ez az én pici notebook-m!
Bővebben: link -
sbálint
aktív tag
Lehet, hogy töbször kéne összehozni a két csapatot?
-
Integra
titán
istenkirály meccs volt, rég láttam ekkora derbit.
-
Jó kis meccs volt. Nem volt semmi a 3 gól a második félidőben 10 percen belül. Ehhez kellettek a Milan játékosai is.
szerk: ha valaminek van magyar neve, miért nem lehet használni? A topik címére utalok. Csak mert akkor ugyenár UEFA Championship League stb...
[Szerkesztve] -
0519
senior tag
Nézte valaki HD-Tv minőségben?
-
_Volkovy_
nagyúr
Baszki!
-
Perjel
tag
Kár hogy a viasat3 befejezte a földi sugárzást
így már BL-t sem nézhet az ember, ha nincs kábeltv vagy műholdvevő....
-
AMD Power
titán
Kirőrt a Liverpool-ból az Brit oroszlán! Úgy harcoltak , mintha a Királynő is látta volna öket!!!
-
sbálint
aktív tag
Éjjen nyert a Liverpool!
Mennyi kitartás volt bennük!
Kérdés Dudek miért nem tudott ilyen pozítív csalódásokat motatni eddig?
De hát kindegy azé egy BL döntőre még ő is összeszedi magát!
POOL!!!POOL!!!LIVERPOOL!!!POOL!!!POOL!LIVERPOOL!
Nyert aLiverpool
!!!
Nagyon boldog vagyok! -
sh4d0w
félisten
Milan-drukker létemre gratulálok a 'Pool-nak és azt mondom: megérdemelte a Milan. 3-0 után elveszíteni egy BL-döntőt, ráadásul a hosszabításban meccslabdát hibázni (Sevcsenko...) nem lehet. A 'Pool már a csoportmeccsek idején megmutatta, hogy fantasztikusan tudnak hajtani és ha lőnek egy gólt, akkor nem nagyon van ellenfél, aki megállítja őket - így volt ez az Olympiakos ellen otthon is, a csoportmérkőzések alkalmával. Még egyszer: gratula, Liverpool.
-
Notes
senior tag
Ha az UEFA engedélyezné, hogy a Liverpool elinduljon jövőre a BL selejtezőben milyen poén lenne már ha összesorsolnák a Debrecennel. Lehetne menni a Puskás stadionba 'Pool meccset nézni.
-
B-L-A-C-K
titán
-
AMD Power
titán
Hála Szent Jó Istennek talpra állt a Liverpool és GYŐZÖTT!!!!!
God Save The Queen!
-
Zoty@
aktív tag
Nagyon jó meccs volt, azért ÉN nem gondoltam volna, hogy a Liverpool ilyen első félidő után így fel tud ''támadni''!!!
Szvsz megérdemelte a Liverpool a győzelmet (talán így az igazságos)!!!
A Milán sem játszott rosszul, de most a Liverpool jobban akarta talán a győzelmet!
Remélem jövőre megengedik ennek a jó kis csapatnak a BL-ben való indulást!(megérdemelnék, főleg ezek után)!!! -
murphy27
tag
Gratula a két capatnak, nagyon izgalmas perceket hozott a döntő, remélem nem csak számomra. Az első félidőt a Milan a másodikat pedig a Pool nyerte meg. A hosszabbítás már kicsit unalmasabb volt (már biztos fáradtak). A büntetőrúgásoknál pedig nincs olyan, hogy jobb csapat. Ott már az idegeken és a szerencsén múlik minden. Hát úgy látszik e téren a Liverpool felülemelkedett a Milanon és megérdemelten elhóditották a trófeát, immár ötödik alkalommal. Dudek tényleg parádésan védett, egész éves teljesítménye ellenére szerintem kiváló kapus és a büntetőpárbajon mutatott hárításaival felrakta az i-re a pontot.
A Milán elkönnyelműsködte a második félidőt, tulságosan megynyugtatta őket a három gólos vezetés. Nem az első ilyen alkalom (PSV, Depor...).Ennek ellenére szerintem lesz még alkalmuk a Milan braziljainak (Cafu, Kaka) akik még nem nyertek bl-t, elhódítani a serleget a közeljövőben.
2005 BL-győztes csapata a LIVERPOOL. Gratuláljunk nekik együtt itt a prohardveren. -
Fred23
nagyúr
No ezt nem gondoltam volna ! Mondom,drukkolok a Liverpoolnak,aztán be kellett látnom,hogy az első félidőben jobbak az olaszok...majd változott a helyzet.
Grat a győztesnek !
-
mayerlaci
senior tag
Gratulálok a Liverpoolnak.
-
snt
senior tag
Gracc a Liverpoolnak! Milánnak szurkoltam inkább, de mind2 nagyon jó volt, nagyon izgalmas és jó döntő volt
-
B-L-A-C-K
titán
Emán vót nagy mecsss!
-
nRu3
addikt
Schevcsenko kihagyta
de nem csak rajta mult hogy nem nyertek.
A Liverpool-nak gratula -
oceanearth
őstag
ez így nem fair. de azért szép volt
hát tényleg első félidő után
[Szerkesztve] -
lesaux
veterán
Hát ez baszott jó volt.
Az első félidő végén nem hittem volna!
-
WiNZO
tag
Helyes! Helyes!
( forza juve! ) -
Thom!
veterán
3:0 elmentem számítógépezni, erre most lett vége, de legalább a 11 duelt láttam
-
erdoke
titán
Ezt a meccset megnyerhatte volna a Milan a hosszabbítás második félidejében. Kicsit meg kellett volna tekerni, a Liverpool sokkal fáradtabb volt.
[Szerkesztve] -
PalM
tag
ÉLJEN LIVERPOOL
LIVERPOOL A BL GYŐZTESE 2005-ben!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Szólista
senior tag
Liverpool!!!!!!!!!
-
tiv83us
veterán
Schevcsenko ilyen szarul meg nem rugott 11-est. Jo meccs volt, eljen a Liverpool!
[Szerkesztve] -
AMD!4ever
őstag
Nyert a LIVERPOOL!!!!!!
-
tiv83us
veterán
Asszem ez eldolt
-
Kokog
tag
válasz
mayerlaci #72 üzenetére
Bővebben: link
aztan elolvasd am,mert eleg sokaig kerestem -
PalM
tag
11-esek.
-
PalM
tag
Hűha, azthittem vége!! Ilyet kihagyni! Nekem csak jó Hajrá Liverpool!
-
tiv83us
veterán
MIT FOGOTT A KAPUS URISTEN!
ui:Na szvsz ez volt a meccslabda...
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
Próféta-e vagyok? Nézétek csak meg, mit mondtam a meccs előtt, illetve a félidőben?
-
mayerlaci
senior tag
AAAAa na ezt nem gondoltam.De a Liverpoll akárhogyis nézem megérdemelte azt a 3 golt amit lőtt.
Na mivan Fless már alszol?
152:Hmm kezdő szerencse?
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
Nagyon jo a meccs, szepen jatszik a Liverpool, remelem megnyerik!
ps: never walk alone mates -
snt
senior tag
Nagyon jó meccs
Mondtam h 3-3 lesz, így legyen ötösöm a lottón -
sbálint
aktív tag
Hajrá pool jöhet a hosszebítás!
Kurv@ jó meccs! -
PalM
tag
Hosszabítás következik!!! Nagyon nagy meccs! Minden percét élvezem! Hajrá Liverpool!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Arhel
senior tag
válasz
[pod]Diablo #141 üzenetére
Olyanról már hallottál, hogy a bíró felül bírálhatja a partjelzőt?!??!!?? mert ez történt!
-
Arhel
senior tag
az első sárga lap: Carragher! nyújtott lábas becsúszásért..
-
[pod]Diablo
őstag
az ijen vak bírókat bekéne tiltaniészre se vette hogy apartjelző ott integet hoy les volt,de nem is érdekelte a bírót,na meg az a 11-es gattuso hozzá se ért gerard.hoz
-
nRu3
addikt
Múlt héten az uefa kupa döntöben a moszvát az első félidei játéka után mindenki leirta , a végén meg ők örültek
-
Arhel
senior tag
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
ez miez ezz ezzz ezzzz ???????? 3-3!!!!!!!!
ISTEN meccs!!!! -
B-L-A-C-K
titán
Ez besz@rás geci! Ahoz képedst hogy elkönyveltem a liverpoolt....elég jól vágják!
-
nRu3
addikt
És 3-3
mi lesz itt
-
nRu3
addikt
mingyárt 3-3 , tizenegyes
-
Drizzt
nagyúr
Mit is mondtam 20 perce?
-
sbálint
aktív tag
3.:2 gyerekek!
-
nRu3
addikt
3-2
-
F-ECT$
titán
3:2
-
Drizzt
nagyúr
3-2.
-
erdeya
senior tag
...én szóltam előre, hogy a Milan nyer...
-
mayerlaci
senior tag
Hát ez számomra meglepetés.Megyek a tv-hez és mit látok 1-0 na mondom jo kis meccs lessz ebből-(szeriintme az is).
A Milan szvsz inkább kontrázik a Liverpool meg elöl egy nagy kalap ... nem képesek a 16-os vonalánál beljebb menni.A kezezésről meg annyit hogy nem olyan könnyű ezt ott helyben eldönteni szvsz igy is jol vezetik a meccset.
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
Ha már nem a Juve játssza a döntőt a Milannal,legalább verjék agyon azt a nyamvadt Poolt.
-
erdoke
titán
Közvetítő barátunk egyszer tért el a témától, máris orbitális marhaságokat mesélt. A Tom & Jerry-ből a Tom-hoz hasonlították Gattusot, és a Tom szerinte ugye az ismert Disney figura. Khmm, szegény Disney forog a sírjában.
[Szerkesztve] -
-
snt
senior tag
Forza Milan
Agyonveri a Liverpoolt .... Hát ha 3-3 lenne, az kicsit lenne überdurva, de nagyon tuti lenne... na ennyi.. nézzétek a meccset, nemgyenge... -
B-L-A-C-K
titán
A MILÁN ugy alázza a liverpoolt ahogy akarja!
-
sbálint
aktív tag
Ezt nem hiszem el!
Mé nem a Cissé játszik a Baros nem tud elmennei és kevés is egyedül!
Na Benitez mesternek ki kéne találnia valamit! -
[pod]Diablo
őstag
szerintem ez a mecs már eldőlt
Crespo
-nak köszönhetően.
inene már nehéz dolga lesz a Liverpool-nak
-
brownus
veterán
ÁÁÁÁÁ, nem nézem tovább
[Szerkesztve] -
sbálint
aktív tag
Megint gólt kaptunk!
-
WiNZO
tag
válasz
[pod]Diablo #103 üzenetére
jajjj bocs percet olvastam...
-
brownus
veterán
ez f@asza meccs lesz!
-
WiNZO
tag
válasz
[pod]Diablo #100 üzenetére
52.?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 2 monitor csomagban, de akár külön-külön is ASUS XG438 + Acer B246HYL
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Bluering Libra irodai forgószék
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest