Új hozzászólás Aktív témák
-
zso73
veterán
Nem hiszem,hogy ugyanaz a lap két biosszal jött volna ki.
Meg kellene nézned,hogy milyen bioszod van a gépen! A Bios agent segít! Töltsd le, és vizslasd meg azzal! Ha végképp nem megy, a tanult kollégám javaslata nyerő lehet! Kicsi winyó.......rendszer.....XP......40GB kezel szépen! Vagy veszel te is egy IDE kártyát! Nem komoly összeg, és tuti,hogy menni fog! -
kraftxld
félisten
Most milyen vinyó van benne? Milyen oprendszer? Milyen vinyót akarsz a lapba rakni?
-
Ronyman
aktív tag
Problémám a következő!
Meg szeretném frissíteni a topic címében lévő lap BIOS-át mert nem látja a 40Gb-os vinyót!
AMI BIOS chip van a lapon.
Felmentem lapom gyártójának honlapjára és megkerestem a lapomat:
Bővebben: link
Nos ott a BIOS menüpontot választottam:
Ebben meglepetésemre 2 fajat BIOS frissítési lehetőség van
Bővebben: link
1. AMI BIOS-hoz
2.AWARD BIOS-hoz
Csak az AWARD-nál(QF4129) 2001/1/11 van odaírva, hogy támogatja a 36Gb feletti vinyókat is!
AMI-nál nincs ilyen!!
Létezik abból is létezik 200/3/10 (QC617) verzió, de ahhoz semmi nincs írva!
Kérdésem az lenne,hogy rátölthető-e AMI BIOSRA AWARD BIOS?
vagy próbáljam meg feltenni a z AMI-t ?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Aegis 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- Corsair 2x16GB 3600MHz (32GB) Vengeance RGB RS DDR4 kit / 105Hó Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- DDR 4 & DDR 5 RAM FELVÁSÁRLÁS! Azonnal! NAGY MENNYISÉGBEN! HÁZHOZ IS TUDOK MENNI!
- 2x8 GB DDR4 Samsung Notebook RAM
- DDR4 SO-DIMM Laptop RAM-ok nagy tételben 8GB / 16GB
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Raktáron levő AM4 garanciás alaplapok!!!
- Dell Precision 7750,17.3" FHD,i7-10875H,32GB DDR4,256GB SSD,RTX 3000 6GB VGA,WIN11
- 213 - Lenovo Legion 5 (15ACH6H) - AMD Ryzen 5 5600H, RTX 3060
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Meg kellene nézned,hogy milyen bioszod van a gépen! A Bios agent segít! Töltsd le, és vizslasd meg azzal! Ha végképp nem megy, a tanult kollégám javaslata nyerő lehet! Kicsi winyó.......rendszer.....XP......40GB kezel szépen! Vagy veszel te is egy IDE kártyát! Nem komoly összeg, és tuti,hogy menni fog!