Új hozzászólás Aktív témák

  • Penge_4

    veterán

    válasz szilard28 #2039 üzenetére

    "Ha jól értenék a programozáshoz, akkor most csinálnék vagy 100 klónt amiket szépen felfuttatnék."

    Hajrá! Ezekkel kell csak versenyre kelned.
    Elvileg a Litecoin a legnépszerűbb mind közül, az is jelenleg 3 dollár körül van. Szóval sok sikert.

    De komolyan mondom, csinálj te is egyet. Lehetne mondjuk SzilárdCoin. Ezzel tovább szegmentálva az altcoin piacot még jobban bebiztosítanád a Bitcoin jövőbeli sikerét.

    De a lényeg: A végén csak egy maradhat. A kriptopénz.

    "Ja, Japán a béke szigete."

    Egyrészt: Nem olyan nehéz rákattintani a Link gombra. Használd. :)
    Másrészt: Nekem semmi bajom a halálbüntetéssel. Sőt! Túlnépesedés ellen kifejezetten hasznos. Meg az ellen is, hogy ne kelljen az adófizetők pénzéből eltartani a börtönökben azokat, akik nem szolgáltak rá. Bőven elég azokat, akik kisebb bűnöket követtek el. Egyébként a halálbüntetés-ellenző nagy szószólók az élet szentsége rizsákon túl az egyetlen viszonylag logikus érvet tudják felhozni, mégpedig: Mi van, ha valakit nagyon ki akarnak iktatni és már-már filmbe illő profizmussal DNS-t hamisítanak és társai (ami által 99%-ban megbizonyosodhatnak a bűnösségéről). De ez egyrészt elenyésző járulékos veszteség (vannak a liberális világban ennél sokkal nagyobb járulékos veszteségek is, de ez már tényleg off lenne, ha kifejteném), másrészt az se túl jó, ha 10-20 évet raboskodik és utána derül ki, hogy "Baszki, tévedtünk."

    "(A japán pornófilmeket már nem is említem, mint a normális elvek megjelenését)"

    4 fal között azt csinál az ember, amit akar. Itthon se sokkal "erkölcsösebb" a mostanság divatos anál meg S&M, prosztatamasszázs és társai. Egyszerűen csak más, mivel két különböző kultúráról van szó. Ahogy sok európai például a sült rovarok megevésétől hányná el magát, miközben pl. egy indiai meg ugyanolyan undorítónak találná, hogy mi az ő szent állatukat esszük meg.

    Csodálom, hogy az engedélyezett szex alsó korhatárát (13 év) nem hozod fel ellenpéldaként. Mellesleg egy átfogó kutatás (most nem találom) alapján ennek ellenére a japán lányok mégis jóval később veszítik el, mint az európai országokban és az USA-ban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák