Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz Hikvision #40592 üzenetére

    Nem veletlenul koromcsapda. Nyugodtan szivhatod tudore, nem a korom olne meg...

    En bele sem akartam szallni, csak tok fura, hogy olyanok beszelnek rakkelto mikro reszecskekrol, akik egy kozvetlen befecskendezeses, raadasul eleg magas nyomason torteno befecskendezesu , dpf nelkuli benzinzabaloval jarkallnak. ;] Csak ugye az most nem tema(meg), majd ha a lobbi ugy kivanja, akkor eloveszik ezt is.
    En nyugodt vagyok, mert nem a varosban pofogom ki, ellentetben Veletek.

    Ez pont olyan, mint a migransozas. Amit le akarnak tolni a torkan a sok birkanak, az ugyis sikerult. Mint a Sorost, meg mint ezeket a reszecskeket, amit csak a diesel produkalhat.

    Gsx-rr: Reszben igazad van.... Minden attol fugg, maguk a reszecskek meddig maradnak a levegoben, hany km-re jutnak el. De lokalisan akkor is jobb, hogy nem a buszmegalloban alldogalo emberek lelegzik be a 2m -re elhalado autok egestermeket. Azert arra joval nagyobb az esely, hogy az autopalyan 'kieresztett' szutyok nem jut be a varosba.
    Senki nem mondta, nem irta, hogy ez jo. De eros tudatlansagra vall, amikor csak a dieselek vannak elohuzva, mikor mindket oldalt erinti. Ha VW nem bukik le a csalo softal, akkor a mai napig nem indult volna el ez a hatalmas lobbi.
    Pedig lenne megoldas, es nem az alibi hibridek, de meg csak nem is a Tesla fele autok. CNG... Ez miert nem esik le senkinek sem, csak par szerencsetlen autos ujsagiro emliti meg neha-neha? Jah, mert abban nincs penz. A penz most abban van, hogy mindenki dobja ki a dieselt, vegyen hibridet. Aztan majd jon a kov. lepcsofok, mindenki dobja ki a belso egesu motoros autojat, legyen az barmi, es vegyen elektromost.

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák