Új hozzászólás Aktív témák

  • SRII

    őstag

    nem rossz tanácsokat kaptam itt, köszönöm szépen.....

    de konkrétan a kérdésem nem volt úgy látszik megfelelő, nem erre irányult...

    erre:
    Bosszantó,hogy mostanában csak bizonnal megyek, mindig wp meg aka47 meg m4 kell mindenkinek, bosszantó,hogy 30 körből 25 kört bizonnal vagy p90 kell menni sokszor kevó nélkül mert mindig valakinek kell valami, mert egyesek nem hajlandóak m4 alatt venni semmit vagy m4 vagy wp, mert a többi szar, igen? de a másik kezében nem az ? de persze aki kicsi pénztől kicsit vesz később több lesz neki, mert nem drága fegyora költ így folyton kunyerálás megy amitől már hányingerem van....
    Pl: Kezdem unni mikor folyton awp.t kell elhozni (kör végén)meg egyéb fegyvereket felvenni a földről más kívánsága miatt, persze bukód a te fegyvered (vagy mondjuk T-ként nem hozhatsz m4-et mert másnak jobban kell a kedvenc fegyvere)mert a másik kér hogy hozd el neki, de van (sokszor) hogy ha átadod neki a fegyvert kezdéskor amit elhoztál neki,de nem tud dobni semmit mert kevés a pénze, FASZA, ismét egy kevo nélküli bizonos kör, ráadásul 50 méterre(addig semmit nem ér) 1v1 nem lövöm meg és kevó nélkül egy lövessél kiterülök krrr megy a hátérben, a másik meg ezt azért így úgy kellett volna, ja ..... :((( értelmes fegyverrel sem tudok lőni mert elkunyerálják, vagy venni sem tudok, mert veszek másnak.
    Mostanság nagyon ritka ha m4 vagy aka-val tudok menni, az meg igen csak kivételes dolog számomra ha magozóval tudok aprítani!
    Nincs ezzel gond, az adakozással, (ezt hozd el) kéregetéssel, csak azért egy meccsen ne vigyük túlzásba a kunyerálást!
    Vagy:
    4 körön keresztül spórolok egy magozóra, erre 5. kör elején adj egy wp-t!!! ilyenkor ne tudjátok milyen ideges vagyok! én meg kapok egy p90-et mert nincs elég pénze venni mást!
    Ilyenekre vagyok kíváncsi? hogy oldjátok meg azt, hogy ti is tudjatok játszani azzal a fegyverrel amivel szeretnél, vagy hogy megy nálatok ez a dolog? mert így én nem szeretek játszani, egyre jobban utálom ezt a felállást, és a játék kedv megy el, mert háttérbe szorulsz.
    Persze lehet mondani, nem adok! nem hozom le! akkor meg megy a nyivákolás, a duzzogás!
    "akkor hozd le egyedül" akkor nem kell -edd meg duma, de azt nem veszik észre,hogy más is játszana a pályán értelmes fegyverrel!
    200 nyert versengőm van, nem tudnám megmondani mikor mentem úgy versengőt csapattal,hogy 4-5 körön keresztül azzal a fegyverre és felszerelkezve kevoval mentem volna amelyik a kedvencem!(kivétel mikor 8-10 kör különbséggel elhúzunk , akkor mindenki tele van pénzel)
    Illemet kérdezvén, csak van valami erre is nem? nem lehet mindig a saját önzésünket erőltetni másra, nem lehet minden 2. körben kunyerálni , az ilyen tanulja meg kezelni a kisebb fegyvereket is, és vegye meg ha összegyűjti rá, nem kell nagyurat játszani,vagy néha észrevehetnénk azt is,hogy másik is szeretne játszani kicsit.
    Egyetértek , hogy ha van sok adni kell, drop OK de ha te szorulsz háttérbe felszerelésileg akkor nem sok értelmét látom.( sokszor , nagyon sokszor előfordult, hogy mindenki m4 meg apw és drop miatt nekem meg bizon jutott, kevo nélkül semmi felszerelés, azért nem mindegy ez a felhozatal sem, 3 m4 1 wp és aki spórolt egy értelmes fegyverre azt lehúzzák egy awp-vel vagy m4 fegyoval)
    Megsértődni sem kellene, a nem szóra! ezt észre kellene venni, ha valakiben van egy kis empatikus érzés ezt levághatná igazán.
    Sőt 2-3 ranggal nagyobb társsal meg kifejezetten már utálok menni, pofátlanul ezt vedd meg azt vedd meg, megveszek valamit és kiabál add ide az kell, mert azzal jobban megy!
    Ha ak-t veszek adjam neki, mert neki nincs rá, ha wp-t veszek adjam neki mert ő akar lőni, ha magozót veszek nagy nehezen, add ide megyek b-re. jó én meg csak bankost játszol a kibaszott pályán!
    Higgyétek el m4 meg ak meg wp-t nem is tudom használni rendesen 700 óra játék után, és már tele van a tököm azzal,hogy ki kell elégíteni egyesek igényeit játékon belül.
    Biztos sokan vannak így ahogy én, nem szolunk mi kis segítők, de már a tököm nagyon tele van bassza meg!
    Hogy oldjátok meg ezt? gondolom azért a vásárlás a legfontosabb dolog a játékban, a felszerelés, s az hogy figyeljük nagyjából egységes felszereléssel menyük az enemy ellen! vagy rosszul gondolom?
    Most már van vagy 30 ismerősöm akikekkel számtalanszor mentem csapatban játszani de minden egyes 5-fős brigádban 2 így játszik!
    Nem tudom melyik a fontosabb
    - az hogy megbántom és háttérbe szorítom az önzőségem miatt a társam, és csak nekem a nagyot és csak én lövöm meg, de nyerünk
    vagy hogy
    mindenki odafigyel a másikra, mindenki jól érzi magát de vesztünk!

    [ Szerkesztve ]

    Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!

Új hozzászólás Aktív témák