Új hozzászólás Aktív témák
-
supaman07
csendes tag
Sziasztok, ma vettem egy D-LINK D-501-es routert otthoni Wi-Fi használatra. Első lépésben megcselekedtem a használati utasításban leírtakat, miszerint a routert összekapcsoltam a computerrel majd a ''modemet'' a routerrel. A modem szó azért került gondolatjelbe mert Digi-nél van internet-előfizetésünk is és itt a modem egy hosszabitóhoz hasonlító fej, amibe ugyanúgy benne van az ethernet kábel amelyet a modemes leírás követelt. Miután megtörtént a csatlakozás a haszn.ut. szerint felmentem a http://dlinkrouter címre és úgy gondoltam, hogy megcsináltam a telepítést, a telefonom is felismerte a dplink nevű hálózatot csatlakozott is de nem működik az internet, nem nyitja meg a portálokat. Nem tudom mi lehet a hiba, a Digi-s net egyébként úgy néz ki, hogy a gép indításakor meg kell nyitni, de a wifi csatlakoztatása után ez se működött... Mi lehet a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple AirPods Pro 3 - bontatlan, új - 1 év Apple garancia
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3291
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest