Új hozzászólás Aktív témák

  • #65675776

    törölt tag

    válasz Aryes #117666 üzenetére

    Egy flakon babaolajban mennyi baba van?

    copass: "ott a térfigyelő a falon. gondolkozzámá kicsit hogy mit csinálsz..." - Aki csak azért kényszeríti magát a szabályok betartására, mert esetleg a térfigyelő láthatja, az eleve Taigetosz-pozitív, reménytelen eset. Az alapvető probléma pont az, hogy nincs benne az emberekben alapból a szabályok tisztelete, betartása. Innentől kezdve nem is lehet számítani közlekedési kultúrára.

    Egyébként itt mindenki hibás. A kerékpárúton közlekedő gyalogos, a járdán közlekedő biciklis, motoros (főleg), a járdára parkoló autós. A gyalogos még valamelyest megérthető, mert mint korábban írta valaki, az alapvető hiba a járdából leválasztott kerékpárút. A gyalogos meg többnyire memóriából közlekedik, csak éppen a felületének a felét elveszik. Mindegyik résztvevőt büntetném, amelyik nem ott közlekedik, ahol kell neki.

    De azokat a kerékpárosokat is statáriálisan végezném ki, akik a Kishegyesin az úttesten tekernek, miközben vagy 30 éve ott a kerékpárút a páros oldalban. Ráadásul most elkezdték felújítgatni. A Kishegyesin eleve nem teljes (3,06 m széles), hanem szűkített (2,5-2,6 m széles) sávok vannak. Szóval már két busz is csak cipőkanáűllal fér el egymás mellett. És a sok retard kerékpáros még a hatalmas agyával lemegy az úttestre, miközben ott a kerékpárút. Aztán meg ha letolják az útról vagy szétcsapják még ő van felháborodva.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák