Új hozzászólás Aktív témák

  • oncsi

    őstag

    válasz ledgeri #25628 üzenetére

    Több darabom volt, és most van egy D630-am. Szeretem, mert jó és megbízható gép. De minden D630-as (Legalábbis az NV 135-ösök mindegyike!) VGA hibás lesz. Nem is az a kérdés, hogy lesz e, hanem hogy mikor. Előjelei nincsenek. (lefagy, fekete lesz a kép, csíkos. stb) A gond nem is ez, (mert korrekt helyen 22-25e Ft között komplett alaplapot cserélnek, amiben más sorozatú a VGA, és kisebb feszen is jár) hanem, hogy sok helyen "javítják". Javítani nem lehet!!!! Kissé megfújják hőfúvóval, és látszatra jó. Pár napig, 1-2 hétig. Aztán megint behal. Ez nem DELL hiba, mert minden NV Grafikus gépet érint. (Quadro-t)
    Saját káromon (meg ismerőseim, és barátaim kárán) tanultam meg :(( Vegyél inkább Inteles integrált VGA-sat!! Vagy garantáltan cserés alaplaposat. (le lehet ellenőrizni a lapot, hogy mikori gyártású, nem csak a Service TAG alapján, ami sajnos átírható)
    De a melegedés továbbra is gond lehet ha nem kellően jó a hűtés. De nem lehetetlen feladat. Most egy T7500-al használom, és 78-80C körül van Prime alatt is. Átlagban 55C. Video kódolásnál. max 85C.

    Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél

Új hozzászólás Aktív témák