Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    válasz Dilikutya #18339 üzenetére

    A g2a.com-ról és a kinguin.net-ről olvastam nemrég egy oknyomozó cikket valahol (megpróbálták visszakövetni egy vagy több kulcs útját, egészen a fejlesztőig), ott írták, hogy nem is gondolnánk, mennyi ingyenkulcs megy csaló youtuberekhez. Ők egyébként eladják olyanoknak, akiknek már sok eladásuk van, és te utóbbiaktól vásárolsz.

    A másik leggyakoribb visszaélés, ami olcsó árakat eredményezhet a fenti oldalakon, az pedig a már itt is érintett régió-téma: állítólag olyan kulcsokat is szánnak pl. az oroszokhoz, amik nem régiózárasak, így aki felvásárolja őket, az haszonnal tudja továbbadni más régióban élő usereknek. Ezt nem tartom halálos bűncselekménynek, ilyenkor legalább a fejlesztőnek is jut valami az eladásból.

    Nem vágom a témát olyan nagyon mélyen, de amikor g2a.com-on olcsóbb egy játék, mint amennyibe a valaha volt legnagyobb akcióban került, akkor ott igencsak kérdéses a számomra, hogy érdemes-e pénzt költeni rá, vagy csak csalók zsebeit tömöm és a fejlesztőhöz úgysem jut belőle semmi. Nem egyszerű téma ez sztem.

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)

Új hozzászólás Aktív témák