-
Hirdetés:
Törölt hirdetésctsa értékelést adott kissalex--12 számára:
A gépet egy teszt után küldtem el, amin tökéletesen működött.
Igazoló videóként értékelhetetlen minőségű és értékű videókat küldött, amin nyomogatta a reset gombot és nem finoman pakolgatta a gépet.
Kértem, hogy csináljon normális videót, amin látszik egyszerre minden, de nem válaszolt rá.
A vevő által "teljesen használhatatlan gép" windows jelszavát elfelejtettem megadni, de rákérdezett, úgyhogy valahogy csak elindult...
A végén kérte, hogy a "teljesen használhatatlan géphez" küldjem el a moduláris tápegység kábeleit, mert videókártyát nem tud beletenni!?
Ezt szó nélkül, saját költségen elküldtem.
Alaptalan vádaskodás, minősíthetetlen kommunikáció.
Senkinek nem ajánlom!kissalex--12 értékelést adott ctsa számára:
Mai dátummal vettem átt a pc-ét!
Teljesen használhatatlan volt!
írtam is az eladónak ,hogy gondok vanak a pc-vel,! És hirdetésbben mindent tökéletes mőködését igért!
Tápegység moduláris kábelei hiányoztak!
Igy videókártyát belesem tutam teni.
Nem ajánlom senkinek.
Aktív témák
-
kissalex--12
friss újonc
Nemhogy te mondhatod ell hogy te fizettél ki 50 ezer forintot! Egy használhatatlan pc-ért !Persze hát igazad van .Te fizeted ki !
Persz nem én !nem is csodálkozom
A negatív értékelésen!Legaláb anyi gerinc lett volna bened!
Hogy eljössz és saját szemedel megnézed!
De hát aki nem hibás nem bujik ell!Remélem senki nem fog vásárolni tőled semmit!
Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Keresünk dokkolókat
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest