Új hozzászólás Aktív témák

  • npera

    újonc

    válasz qnadam #105724 üzenetére

    Én a DRL-es majmoknak feltolom a refit. Ha mögötte megyek, akkor folyamatosra, ha szembe jön, akkor pedig kábé 3 Hz-es stroboszkópra. Ha valami Polestar vagy Volvo jön szembe a gyakorlatilag fájdalmasan vakító LED-es fotonágyúval, akkor azok is kapják a refit, mert nem látok tőlük.

    Tegnap különösen nem voltam hangulatban. LIDL előtt egy majom megállt az út közepén egy V40-el és csak állt. Várta az asszonyt, hogy ne kelljen neki 5 métert menni a parkolóig. Megálltam mögötte, de semmi index nem volt, vagy vészvillogó. Fél perc után kikerültem és átlósan megálltam előtte pont akkor, amikor az asszony kicsámpázott és beült. Utána pakoltam picit a zacskóimat meg a sapkámat az ülésen magam mellett, mert néha nekem is meg kell állni az út közepén pakolni.

    Kábé fél perc után az indus rájött, hogy itt nem fog előre menni, ezért elkezdett tolatni, de nagyon szarul ment neki a tolatás. Én viszont akkor feléledtem és elkezdtem szintén tolatni, hogy beálljak a parkolóba balra 90 fokra. Hagytam neki 3 ongstrőm távolságot, ahogy bekanyarodtam, akkor már pánikdudált. Én néztem hülyén tátott szájjal és úgy tolattam tovább.

    Szerintem lehívta a devlát is rám, utána pedig elhajtott.

    Mint mondottam korábban: nem voltam hangulatban :U :C

Új hozzászólás Aktív témák