Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz -NoVa- #107310 üzenetére

    Ja, ilyesmik meg hajhullás, szívritmuszavar, cukor, alvászavar, szaglás teljes szétborulása (ezt vagy 15 ismerős is írta, néha átfedések vannak, néha homlokegyenest más tünetek), bőrbajok és fájdalmak, egyéb dolgok már szinte alapnak számítanak. Majd megnézzük, hogy nemzetközileg mivel bővül a szakirodalom. Ebben is bővült az ismerettségem, mert szaglásambulanciáról soha az életben nem hallottam :F

    Ismerős körben van olyan ami lehet véletlen együtállás, vagy tömény érdekesség, vagy még nem sikerült megfejteni az összefüggést, de kilábalt a Covidból és azóta erőset eszik csilivel. És hasonló dolgokra rácuppással többen is vannak, legyen az kaja vagy elfoglaltság.

    Valakinek pld. kiütései lesznek a melegtől, amik kb. 1 órán belül elmúlnak, ott még megy a sakkozás, hogy mi lehet, de ugyanaz a ruha, ugyanaz az öblítő, ugyanaz a szappan, minden ugyanaz. Ezt próbálom követni, mert elég érdekes de csak jövőre van időpontja a következő dokihoz.

    Terjeés ugyanaz, ismerős ápolónak pld. csak most sikerült elkapnia, ezen saját maga is meglepődött, mert azért kapja az ívet rendesen. Más meg benyeli 5 perc alatt, ha úgy adja ki és akkor legyünk okosak meg szimuláljunk terjedést, jósoljunk számokat, nehhh?

    Sajna van mintavétel rendesen mindenből.

Új hozzászólás Aktív témák