Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz Grillo #123613 üzenetére

    Mi sem nagyon dobáltunk macskakövet semerre. Én életemben egyszer voltam tüntetésen, de az komolytalan volt, meg oda is cuccokat vittem és technikát meg mindenféle hülye ideológiát. Nem tudom végül hányan voltunk a Kossuth téren, de úgy kb. masszív 5 fős csoport gyűlt össze 2017ben. +rendőrök :-D

    Előtte lévő valamikor 2015ben volt, akkor nyilatkoztunk az Inderigónak is, hogy azért tartjuk saját hasfájásnak, mert hasonló témában valakire még lesújt a fatva. Előtte 2 éve meg ugyanez a zakkant haver szervezett felvonulásost a Szerencsejáték Felügyelet elé, de az nekem kimaradt. Azóta is ugyanaz az a gémerbűnöző vagyok, csak néha emelem a tétet és biza levert a fatva, azóta sem fizettük be a bümntetést, tisztán pógári engedetlenségből kifolyólag :-D Ott is az elbaszott szabályok meg bürokrácia miatt volt minden, de nyilván nem mozgat meg túl sok embert, páran fotelből arcoskodtak aztán ennyi. Tapasztalatnak jó volt, ez nyilván nem üti meg a 2/3 ingerküszöbét, cserébe most még jobban szigorodnak a dolgok.

    Kb. ez volt a dolgozós alkalmakat leszámítva, mert ugye majdnem mindegy október 23as meg egyéb állami opciónál előfordultam 2012 februárjáig. Asszony szerintem sosem volt.

Új hozzászólás Aktív témák