Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz Phülöp #132924 üzenetére

    Egy kis zártkörű aztán maradt a felháborodás. Mellékesen szokásos módon rendező haverom is kicsit félreértésbe keveredett a helyi megrendelővel. Én meg azt az egy bemutatót sem láttam, mert éppen nyakig voltam gyárban mindenfélével, szóval a teljesen kész anyagot sem láttam.

    Amit már ott sejtettünk, hogy az állapotok, aránytalanság kiveri a biztosítékot, megdől az is, hogy a börtön majd nevel és visszaszoktatnak, egészhez legjobban a börtönőrök, rendőrök, ápoltak és a szociális munkások értenek. Börtönpszichológusnak kb. fogalma sincs a világról, börtönparancsnok meg a másik teljesen másik univerzumban létező valaki. Persze ez csak az én egyoldalú véleményem...

    Eleve legalább 3 részesre kellett volna megcsinálni. Ki volt írva némi pályázat, meg kell oldani, le kell adni. Nekünk meg az is számított volna, hogy jó legyen ha már szopunk, meg érdekes a témakör. És hiába egy nyersanyag, ugyanazt nem adhatod elő egy felnőttnek, egy tanárnak meg egy 10 éves gyereknek és teljesen más kivitel a riport meg más kivitel az oktatófilm.

    De lehet betámadom havert, hogy hátha elévült valami dátum és van még belőle másolata.

Új hozzászólás Aktív témák