Új hozzászólás Aktív témák

  • zetor2000

    senior tag

    válasz Vodike #139436 üzenetére

    "...A már hazánkban is közkedvelt rum ezen kiadása a barokk kor előtt tiszteleg palackdesignjával, beltartalma megegyezik a standard Don Papa rummal. " [link]

    Ezért kell elolvasni a termékleírásokat... Más a címke, de ugyanaz a belső. Naná, hogy ugyanazt érzed a nyelveddel is. Esetleg a Mascara lehet még jó, az valami gyümölcsös, de ha nem jön be ez az ízvilág, akkor kábé feleslegesen vásárolsz relatív drága italokat.

    A Daemon szerintem nagyon okés. Nekem mondjuk a Don Papa féle édeskés-puncsos cucc nagyon ízlik, de árban a démon jobb. Ezt nagyjából hozza a Daemon is, csak azért ez nem annyira.
    Finom volt még a Millonario, az a Daemon és a Don Papa közé ékelődik be árban, ízben viszont kábé egyikre sem hajaz túlságosan, van egy saját "harmóniája". Nekem ez is ízlett.
    Esetleg a Bumbu, ez egy vállalható ízű rum, nem is nagyon tré, meg nem is nagyon édeskés, nálam hamar elfogyott az első üveg, most nemrég vettem a Lidlben, mert volt. Ez még bontatlan, mert a Daemon 9yr tart még.

    Idén volt még a Pampero Anniversario és a Six Saints, ezek nekem annyira nem jöttek be, de azért elkoptak. Rumok ezek is, de nincs bennük olyasmi, amitől nagyon emlékeznék rájuk. Egyyáltalán nem rosszak, de az az íz, amit keresek, azt nem adják.Tavaly volt asszem egy üveg kubai, Club Havana akármi, valami kék-szürke-ezüst címkés, az se hagyott nagy nyomot bennem. Biztos nem a főzde csúcsa volt, de elfogyott azért az is.

    Ezeken túl meg van még idehaza egy Flor De Cana Spresso kávélikőr, bár a viszkineten rumnak titulálják. Ez a kávélikőr viszont kellemes, de ha van Kahlúa (asszem brazil, de tuti dél-amerikai (utánanéztem, mexikói)) akkor inkább az.

    [ Szerkesztve ]

    Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

Új hozzászólás Aktív témák