Új hozzászólás Aktív témák

  • npera

    újonc

    válasz -szabi- #144436 üzenetére

    A legtöbb nem profi váz nem weather sealed. Az olcsó ruszki vagy kínai fém obik nem weather sealed. Ha ilyen porba mész vele, akkor le kell jól fújni és csak akkor cserélni obit, ha már tiszta minden. Mivel a legtöbb ilyen obi nem internal focus, ezért ha tekergeted, akkor bele tudod dolgozni a port a mechanikába.

    Egy jó táska sokat segít. Nekem DigitalRev agymosás (elég sokat néztem) révén lett egy Billlingham Hadley Small, ami gyakorlatilag a cápán/mennykövön túl mindent IS leperget magáról.

    Jahno fotós kolléganői meg is dícsérték, hogy milyen szép retikülje van a srácnak és milyen szép hímes a kinézete vele :B :C

    Jahnóval voltunk vele felhőszakadásban végződő fotózásban, én szépen lecsuktam a tetejét, aztán lepergett róla minden. Nekem még az alsógatyám is vizes lett, de ilyen ez a popszakma. A Gellért-hegyen voltunk, amikor erősen zúgva jött a felhőszakadás Pestről. Először okoskodtam, hogy a Duna tutira megfogja (nem fogta meg), aztán elkezdtünk sétálni lefelé (futni már kár volt). Aztán erősen nedvesek lettünk. A táska bírta jól.

Új hozzászólás Aktív témák