Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    Minden hétfő új meglepetés.

    Itt lesz majd A Migráció. Indián péntek este írt levelet, hogy jelöljem ki teszteléshez a júzereket. És írjak listát, milyen switcheket használunk. Igaz ezt még csak kb. 47szer kapták meg, de ott vannak a hálózatosok, akiknek ez lenne a dolga és mindent is tudnak. A tesztelésnél még nem tudom mire gondolt, vissza sem merek kérdezni.

    Ha azóta nem csipogott volna rám a cseten, hogy ez mennyire nagyon sürgős, akkor várnék két napot, mert tuti magától elmúlik az egész :-D Legjobb mikor létszámot kérdeznek, aztán három helyről 4 különböző számot kapnak vissza. Pedig ez sem bonyolult.

    Cserébe nyilván másik harmic szálon megy a dolog, kellenének új gépek, de asztalit nem vehetünk, már laptop a menő és ezzel lehet virítani, meg távmunka, csairibiri. Másik ember meg visszavágja a rendelést, hogy ez sok, és juttatásként ki kell érdemelni. Főleg mert egyre több a bajunk a képzetlen munkaerővel is, akik nem értik és nem is akarják érteni ezt aVPNesdi mókát :-/

    Jó lesz ez a hét is, elmítingelünk a világba aztán 2 hét múlva megint rákérdeznek, hogy faszé' nem haladtunk más dolgokkal, ami fontos.

Új hozzászólás Aktív témák