Új hozzászólás Aktív témák

  • npera

    újonc

    Itt ma van a nyári napforduló ünnepe. Tegnap még nyitva volt az alkoholbolt, durva sorok voltak. Ilyenkor csapatokban engedik be az embereket, aztán vársz. Ameddig nem jött ki elég addig nem megy be a többi. Durva mennyiségű piát vesznek ilyenkor a svédek.

    Én kis sörit vettem, meg jobbfajta cider is került mellé. Átjön holnap egy kollégám és grillezünk. Van marhahús, salátának való, báránykolbász és kis sallang.

    Amikor az alkoholos bolt felé haladtam éppen átvágott a parkolón kövér gázzal egy rendőrségi BMW R1200GS. Kicsit távolabb éppen tepertek le egy illetőt. A csóka rátolatott egy kerékpáros biztonsági őrre, aztán még neki állt feljebb és elkezdett verekedni az őrrel és az odaérkező társával. Itt lett hamar vége az egésznek. Pár pillanat alatt már arccal feküdt az aszfalton és térdeltek a hátában és a karját is szépen kicsavarták. Minek emberkedik, aki nem bírja. "Az üt nagyobbat, aki először üt. És nagyobbat..." Copyright Leslie :C

    Ma vettem frissen rákot, ez lesz a vacsora újkrumplival és salátával.

    A lényeg az, hogy nem szabad várni a törmelék kidobásával. Még aznap este le kell vinni a kukába, mert nagyon durva bukéja lesz máskülönben.

Új hozzászólás Aktív témák