Új hozzászólás Aktív témák

  • zetor2000

    senior tag

    Lakásoknál még olyant kell(het) ellenőrizni, hogy az ajtófélfa a padlóig érjen... nálunk volt, ahol 1-2 centivel felette volt.
    Ebben a lakásban úgy volt, hogy a Beruházó adta el a lakásookat, Az Ő ellenőre ellenőrizte a Vásárlóval egyetemben a Kivitelezőt, és ha volt kifogás, akkor azokat kijavíttatta.
    A másik, ami jó volt, hogy az Építésvezetővel volt 1-2 randi, neki el lehetett mondani, mi kell, mit "hoz a vevő", és mit "hoz a kivitelező". Azaz volt egy szerződéses partner, aki kicsi kedvezményt adott a beruházáshoz. Mi vettünk padlókövet. Vehettem volna másmerre is, akkor azt rakták volna le, csak akkor nekem kell logisztikázni, hogy ide érjen, amikorra kell. Meg kapcsoló-konnektor mennyiség-minőség egyeztetés is volt, hova mennyi kell, extra esetleg? - Hifinek a padlóba 5.1 2 hátsóhoz jóhogy... Belső válaszfalak helyét is meg lehetett volna adni, de az eredeti alaprajz is tökéletesnek tűnt. Főfall csak a lakás határolók, a többi sima válaszfal. Ytong, vagy vmi hasonló.
    Szóval olyan nem volt, hogy beszereltek mosdót, de nekem az nem volt jó, küzdhettem le, és a sajátot fel... Ez még a válság előtt épült ház, amikor pár szakemberrel több volt az építőiparban.

    Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

Új hozzászólás Aktív témák