Új hozzászólás Aktív témák

  • blueboi69

    csendes tag

    Tegnap voltam nagyfaluban suzuki kereskedésben, megnéztem két autót. 90%-ban egyformák, minimális eltérés van a kettő között.
    Az egyik egy bácsié volt, aki meghalt. (nem az autóban, azon csak karcok vannak)
    A másik első blikkre szebb, viszont 4tulaja volt. A jelenlegi tulaj bevitte kötelező szervízre, majd amíg ott várt, a kereskedő megdumálta és beszámították neki egy új autóba :))
    Jahnoval ilyen nem történhet meg :(
    Ez utóbbi mellett szól, hogy félre lett téve holnapig, mert a szalonvezető/főnök félrerakatta valami ismerősének, aki holnap megy megnézni.
    Viszont ezen van körbe a küszöbnél és a sárvédőnél is egy műanyag körbe végig az autón. Kisebb sérülések ellen jól védhet, viszont fosok tőle, hogy mögötte simán ki tud rohadni bármi.
    Ez utóbbi auó 100k-val drágább, van benne váltózár és vmi nemgyári fejegység.
    Ez még hátrány is lehet, mert én a gyári helyére raknék valami androidos tablet jellegű fejegységet és akkor rögtön lenne navigáció meg tolatókamera.

    Az idős bácsis autón viszont több a karc és nem mérték fel az állapotát. Kb 2m-ről nézegetve nincs a két autó közt különbség. korban van köztünk 4hónap eltérés, km-ben kb 20ezer eltérés.

    Ami viszont közös, hogy kurvanagy csalódás ez az sx4 minőség tekintetében. Hiába 2008-as, ugyanolyan ótvar szar műanyagok vannak benne mint anyám 2002-es swiftjében. Ez még nem is a legprolibb változat, de ebben sincs kb semmi extra. Manuális klíma van, és csak elöl elektromos ablak... :W Kb ennyi. De mondom, kárpitok, műanyagok, nagyon fapad. Viszont első autónak asszonnynak, meg arra, hogy a gyerekek leharcolják, arra jó lesz.

Új hozzászólás Aktív témák