Új hozzászólás Aktív témák

  • blueboi69

    csendes tag

    válasz Gabibácsi #78336 üzenetére

    Kérdezted, hogy milyen projektek várhatóak?

    Tudom, hogy nem mindig minden egyértelmű és amit mondanak az sem szentírás. De sztem már közülünk senki sem most kezdi az ipart, hanem van némi rálátása a dolgokra. Utána lehet nézni cégnek. Van is asszem 1-2 nagyobb céges értékelő oldal, ahol dolgozók anonimitást élvezve írhatnak le véleményt a munkahelyükről.
    Ismerősöket lehet ott keresni, megnézni a cég oldalán milyen projekjei voltak eddig, hogyan bővül, éves árbevétel, stb stb. Legvégső esetben linkedin-en kikeresni aki ott dolgozni és megkérdezni 10-15embert aztán a véleményeket összefésülni. Persze arról a részlegről ahová kerülnél.
    Szóval itt van ez a nagy világméretű pókháló ami összeköti a gépeket és az embereket és nem csak arra jó, hogy kikeresd hol milyen koncert van meg hol óccsó a sör, hanem ilyen dolgokra, amik alapvetően meghatározzák az életed és a mindennapjaidat.
    Egy autóalkatésznek, egészségügyi problémának is utánaolvasol, a tégednemérintő filmcsillagokról is több infót tudsz mint a leendő munkahelyedről. Mi a fontos?
    Most ezt nem konkrétan rád értem, hanem úgy általában mondom.
    Persze ha valaki mindezeknek utánajárt és mindennel képben van és így is beszopja, akkor azt fel kell ismerni, váltani kell megint. Elég nagy az IT piac, még most a járvány idején is sok helyen vesznek fel embereket.

Új hozzászólás Aktív témák