Új hozzászólás Aktív témák

  • -NoVa-

    őstag

    válasz FőDudu #7868 üzenetére

    PUBG Time.
    Eleinte könnyen jönnek a killek, amíg sok a bot. Járműből a buggy jó közlekedni, a jeep viszont jobb fedezék, főleg a zárt tetős. Azzal szoktam balról kerülgetni az épületeket dudálva, és ha rámlőnek, megállok, kiszállok, és hoztam magammal fedezéket, pont jó. A motor a leghalkabb, sniperkedni azal jó. Az oldalkocsi nélküli a legjobb, azt elfekteted a fűben magad mellé, semmi sem látszik belőle, ideális. A többi pályán van platós pickup meg tuktuk is szanaszét.

    <<Ez meg a mai, fél órás cucc, 9 percbe sűrítve>>

    A csapat a legszélén kezdett, a kör meg a lehető legtávolabb került. Viszonylag sokáig semmi sem történt, aztán kettéváltunk, az otthagyott csigákat le is darálta valaki hamar. A másik is lelépett, innen jött némi történés. Vegyesen bénáztam, eléggé bealtatott a lassú kezdés, aztán összeraktam az ideális szettet a pályára. M416 minden kiegészítővel, flash hiderrel, és 6x távcsővel. Ideális távolságból tét nélkül szedtem szét egy csapatot, volt, akit újraélesztés után azonnal újra :)
    Eléggé rámszűkült a kör addigra, úgyhogy a felnire csupaszított füstölgő roncsukkal elindultam a túlélő társam felé. Viszonylag távolról fedeztem, miközben egy lootboxból összeszedett álcaruhát meg durvább fegyverzetet, aztán követtem, és az előző autóba ülésemtől megint 9 perc telt el lövés nélkül. Amikor ránklőttek, kiszálltunk, én elbénáztam, a társam leszedte, ezzel összehozta a 2. killjét. A kocsi kerekét kilőtték, úgyhogy továbbment gyalog, én vittem a jeepet, és expeditíven kitakarítottam a környéket. Az utolsót a zóna ölte meg, nem jutott ki az épületből.
    Ebből látszik, hogy habár rutinosan mozgok az első pályán, de a 8x8 km és a kb fél órás játékidő az sok üresjáratot tartalmaz. Az új pálya 4x4km-e és ~20 perces teljes körideje sokkal intenzívebb.

Új hozzászólás Aktív témák