Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz cyberde #80692 üzenetére

    Inkább megint az, amit egy átlag egyetemista kihoz két sör közt. Sokat ötletelni nem kellett hozzá, megint nem túl következetes, de legalább a kocsmák fél lábbal maradtak. Akkor is ha nem nagyon megyek arrafelé.

    Pesze bedobni egy teljes zárt könnyű, mikor a sokadik elhalasztott rendezvényre most végre a piacsomagok is megérkeztek, szerdán meg is tudják, hogy akkor rendezvény sem lesz. Tavasszal köthették volna számokhoz, vagy távlati tervekhez, gyanítom oktatással egy percet sem foglalkoztak. Régebben mondtam, hogy kurva szar lehet dönteni, tervezni és fejet is vakarni, de most ránézésre a csoda törzs megnézi mi van a szomszéd országban és akkor valami hasonlót gyorsan mi is bevezetünk.

    EÜ el nemlátás kapcsán ismerősi körben már jönnek a szopószorzók és még sehol nem vagyunk az elején sem. Tegnapi nyilatkozat alapján decemberre lesznek csúcson a kórházak, de akkor miért szünetel mindenféle ellátás és megy hetek óta az, hogy csúcson vagyunk?

    Szóval most senki ne legyen beteg alapban sem, mert lehet nem lesz ideje lábon kihordani. Ha mégis, akkor csak a valamilyen távoli időpontra kap lehetőséget és húzkodhatja naptárban a strigulát. Kemény szopás lesz.

Új hozzászólás Aktív témák