Új hozzászólás Aktív témák

  • vond

    MODERÁTOR

    válasz MaCS_70 #6019 üzenetére

    Én sem értem, hogy miért nem lehet megadni egy tetszőleges betűt. Mennyi lenne ez, két sor a kódban? Én kipróbáltam azt, hogy foglalt a P:/ (nálam itt vannak a nagyobb projektek a NAS-on, hálózati meghajtóként felcsatolva). Akkor visszafelé a legközelebbi elérhetőt foglalta be magának. Esetemben a K:/-t. Ami amúgy a kártyaolvasóé, csak mivel épp nem volt benne kártya, így szépen felborította nekem az egész rendszert. De ezelőtt még magát a P:/-t is eltoszta, amikor épp offline volt a NAS, közvetlenül a gép bekapcsolása után. Szóval igen jópofák ezek a pCloud-nál.

    Ahogy azzal kapcsolatban is, hogy a korlátlan tárhely náluk alapból 2 TB-ot jelent. Aztán írnod kell nekik, hogy szeretnél bővítést. Kapsz valamennyit (erről nem találtam leírást, és a support sem árulta el, hogy mennyit), aztán ha az is elfogy, akkkor lehet újra könyörögni.

    Emiatt, plusz a külön fizetős titkosítás miatt, nomeg a 20 éve is gagyi UI miatt pottyant ki nálam az esélyesek közül.

    A Sync.com bűn lassú (nem is értem ezt az 5 MB/s-ot 2022-ben) és körülményes, feature-ökben nem annyira gazdag volt nekem.

    Az Icedrive meg drága és egyelőre nem olyan nagy cég, plusz itt is fizetős a titkosítás.

    A Dropbox is drága, és azzal is akadtak biztonsági problémák a múltban, meg a szinkronizálás sem úgy működik, ahogy kellene.

    A Google One meg bármennyire is jó, hogy van benne közel teljes értékű Office, meg egy rakás másik plugin, elég véleményes a biztonság szempontjából, az asztali alkalmazás is elég tré, plusz nem tud például olyan alapvető dolgokat, mint a file request, vagy drop folder regisztrálatlan felhasználóknak. Márpedig nekem ez is fontos lenne.

    Úgyhogy nálam egyelőre a Mega a befutó, azzal együtt is, hogy ismerem a cég múltját.

    [ Szerkesztve ]

    VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT

Új hozzászólás Aktív témák