Új hozzászólás Aktív témák

  • Woodslave

    nagyúr

    szerdán meg tegnap is egész jókat játszottam. 1250-1300 skill rating között aránylag jól elvagyok, adok is kapok is. Továbbra is rejtély hogy mik történnek néha, nem akarok itt DDA-zni meg mittomén mert lexarom már, de azt is látom amikor a 30-ik percben a 4-ik gólt szerzem ami szöglet fejesből Roussilionnal hogy az se normális. Volt amikor 3-1-ről jött vissza a gyerek 20 perc alatt 3-6-ra 3 pausolás után, valszeg megtalálta azt a taktikát amivel le tudott sz*patni.

    Elég sok játékvideót nézek de olyan hogy legyen időm mondjuk ácsorogni a másik fél 16-osánál és meg tudjak csinálni (még ha tudnék) bármilyen skillmovest olyat soha nem tapasztalok. De valszeg nem vagyok elég "gyors" ehhez a játékhoz már, idén nem vettem fel meccseket de tavaly igen és amikor nézem akkor teljesen más. Azaz játék közben olyan érzés hogy mozdulni se tudok mert folyton azt látom hogy egyből rajtam vannak, ha meg nézem akkor meg azért látszik hogy nem.

    Továbbra se tudom hogy lehetnék jobb, mondjuk egy játékév meg az idei teljes kihagyása után azt is mondhatnám mi a tökömet akarok teljesen reális egy div 4 de akár div 5 is. (ps 4 trófeák szerint 14% jut fel div 4-be :F ) De valahol úgy érzem hogy hiába játszok ez nem gyakorlás mert gyakorlatilag ugyanazt csinálom így nincs is fejlődés. Oké hogy mondjuk a skill movesokat lehet gyakorolni arénában (amit megint nem értek miért egy játéktől teljesen eltérő nézetben van :U ) de azt nem tudom hogy mi kellene ahhoz hogy ezeket a megfelelő időben tudjam alkalmazni. Valszeg több év fifa fiatal koromban ami már nem lesz :D

    na mindegy csak legyen egy "hogyan legyek jobb" kérdés ne csak a kitmitnyit :D

    "akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

Új hozzászólás Aktív témák