Új hozzászólás Aktív témák

  • Woodslave

    nagyúr

    válasz bodnar123 #21089 üzenetére

    az biztos hogy a silver 1-ről nem lették gold 1 csak a játékosok miatt, szóval inkább a múltkori teljesítmény nem reális. Gondolom a silver 1-ért nem küzdeni kellett. Mert azért szép csapat de most kb. 90%-ban ilyen erősségűek ellen játszik az ember nem extra.

    Én is agyaltam, hogy van aki szerint könnyű mások szerint nem. Az biztos, hogy aki nem veszi komolyan ezt a játékot az már nem játszik. Lehet vannak friss accok de azok tuti nem na próbáljuk ki milyen fifa új arcok. A komolyan vesszük persze nem elit szint hanem silver 1- gold 1 között bárki (meg persz eilte de azt hagyjuk)

    Én arra a következetésre jutottam, hogy kevesebb a játékos, ezért a forma alapján történő matchmaking is nagyobb szórást jelent. Van aki emiatt gyengébb ellenfeleket kap, mások meg lehet pont sokkal nehezebbeket mint amit akkor kapna, ha több ellenfélből lehetne választani.

    Néztem Krasit. Elite volt végig szinte. Most egy gold 2-őt tudott összehozni úgy hogy 3 meccse maradt ami nem játszott le. Szóval nem azért mert 18-ból 17 és nem szopatta magát tovább. Érdekes ez is. :U

    Amúgy gg a gold 1 szép nagyon :R

    [ Szerkesztve ]

    "akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

Új hozzászólás Aktív témák