Új hozzászólás Aktív témák

  • k-adi

    nagyúr

    Tomb Raider (2018)

    enyém:
    Közepes minőség, viszont játékadaptációhoz képest még szerencsésnek mondhatjuk magunkat nézőként hisz vannak jóval rosszabbak is... 5-6 jelenetet átmásoltak a játékból szinte 1:1 (köztük többet le is spoilereznek az előzetesben :D ), a többi tölteléket meg hozzácsapták a szokásos-dráma forgatókönyvből és kész is lett a film.
    Az új Lara színésznő jobban passzol a karakterhez, mint Angelina, bár eleinte voltak kételyeim de jobb így. A harcok közepesek voltak, a párbeszédek még azoknál is gyengébbek.. Az apa karaktere egy vicc, a gonosz karaktere pedig semmis, logikátlan. Viszont vicces volt látni Bagie és Sunnyt az into the badlandsból. A mozijegy árát nem éri meg, ha valaki a csajért nézné meg akkor inkább az U.N.C.L.E.-t vagy az Ex Machina-t ajánlom ehelyett.

    nézőtársamé:
    A végére már nagyon idegesített, hogy akármi történt vele csak leporolta a vállát, és egyszerűen ment tovább, de ez a játék hibája is, hisz ott is mindent túlélt, nyilván lassan haladt volna a történet, ha minden egyes sérülés után napokig lábadozik... A történet szál kiszámítható volt, a sztori sem tartogatott nagy fordulatokat, ettől függetlenül egyszer nézősnek jó lett szerintem. A látvány sokat dobott rajta. Jó volt, hogy néhány jelentett átvettek a játékból, pl mikor a repülőroncsnál van, két fegyver stb. Azt mondjuk nem értettem, hogy mikor kellett neki a pénz, hogy az apja után menjen, miért nem írta alá a papírt egyszerűen, miért adta inkább el az apjától kapott emléket, persze akkor nem a film végén jött volna rá a céges turpisságra, illetve a fegyvereket sem kapja meg...
    Nem volt rossz, délutáni kikapcsolódásnak megfelelt, de láttam már jobb filmeket is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák