Új hozzászólás Aktív témák

  • Miklós315

    aktív tag

    (#131017) solena:
    Ez rendben van, de az első részben ez (számomra) benne van, a film felvetette/kifejtette/én tovább gondoltam/eljutottam eddig... Csak a droidgyermeket tették hozzá ahhoz.

    Mondom akkor másképp: talán a forgatókönyv, vagy a film hossza nem tetszett, nem tudom. Ezt a filmet - ebben a formában - nem látom be, miért kellett...?
    Voltak ugye kisfilmek, melyek összekötötték a régi részt az újjal. A Blade49 számomra egy ilyen rövidfilm sztorija úgy elnyújtva, hogy a Dallas is megirigyelné.

    K (Gosling) totál hangsúlyos, míg az érdemi, lényeges elem (Leto) csak mellékszerepel.
    Rosszak a hangsúlyok. "K" vonalvezetése felesleges az üzenet/tartalom szempontjától - de legalább tök hosszú és "lapos" -, mert arra ott az első rész.
    A nagy bumm majd a csavar lesz, hogy "K" csak tévút, félrevezetés, míg a kb. 3 percig képernyőn levő tervező lány az, akinek "K" magát hitte (droidok gyermeke). Erre az egész csavarra épül rá a film, úgy, hogy nem mond róla semmit, csak hogy "Tádámm!".
    E ponton ugyanazért nem tudok mit kezdeni vele, mint a korábban említett Predestination filmmel. Van egy bomba ötlet, amihez egy "a" betűt sem tesznek, hanem körbetáncolják, mint a cirkuszban a nem éhes oroszlánt.

    (#131018) brownus:
    Az első rész (Hyperion) baromi jó irodalom, kiváló könyv. Én is ajánlom. A folytatást még pótolnom kell. De jó, hogy említetted.

    [ Szerkesztve ]

    "Szerintem."

Új hozzászólás Aktív témák